ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το BetMarket έγινε 10αρι

Το BetMarket έγινε 10αρι

Τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της. Η φράση του Βίκτωρ Ουγκώ μπορεί να μην γράφτηκε ποτέ στα κείμενα του BetMarket, είναι όμως ενδεικτική για να συμπυκνώσει σε λίγες μόνο λέξεις τη διαδρομή από τη γέννηση μέχρι τα 10α γενέθλια.

Το 2013 το διαδίκτυο είχε αρχίσει την… επιθετική επέλαση στη χώρα. Συγκέντρωνε μαζικά τον κόσμο στα internet cafe και εξαπλωνόταν σιγά σιγά και σε κάθε Ελληνικό σπίτι. Εκεί όπου είχε ήδη βρει τη θέση του το κουπόνι του στοιχήματος.

Ο συνδυασμός ήταν εκρηκτικός, αφού το ίντερνετ έκανε το δημοφιλές παιχνίδι πιο πλούσιο, γρηγορότερο και ακόμη πιο εντυπωσιακό. Όπως κάθε τι νέο, έφερνε μαζί του εκτός από μπόλικο ενθουσιασμό και πολλές απορίες.

  • Είναι νόμιμο το online στοίχημα;
  • Πως μπορώ να πληρωθώ από μια διαδικτυακή στοιχηματική εταιρία;
  • Τι είναι τα στοιχήματα under/over που υπάρχουν μόνο στο ιντερνετ;

Το BetMarket.gr γεννήθηκε το 2013 με σκοπό να απαντήσει σε όλες τις απορίες των παικτών για το διαδικτυακό στοίχημα.

Και το έκανε με ΚΥΡΟΣ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ!

Γίναμε 10αρι και σας χαρίζουμε 5αρι

Το BetMarket.gr γιορτάζει τα 10 του χρόνια χαρίζοντας σε έναν τυχερό 1 Sony PlayStation 5! Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής μέχρι και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου!

Πάτησε εδώ για να συμμετέχεις στον μεγάλο διαγωνισμό

 

Ο διαγωνισμός λήγει τις 17/12/2023 και ώρα 23:59 και ο νικητής θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Betmarket και θα ενημερωθεί μέσω email.

Τα επόμενα χρόνια οι αλλαγές στο τοπίο του διαδικτυακού στοιχήματος ήταν καταιγιστικές. Οι προσωρινές άδειες, η ίδρυση της EEΠΠ, οι περιβόητες blacklists με τα παράνομα στοιχηματικά sites και η μετάβαση σε ένα νέο, πιο ξεκάθαρο και νομοθετημένο πεδίο.

Το BetMarket.gr κάλυψε όλες τις εξελίξεις με ταχύτητα, αμεσότητα και κυρίως κάνοντας τον παίκτη να αισθάνεται ασφάλεια. Σε ένα τοπίο αχανές, περίπλοκο και με συνεχείς αλλαγές, οι παίκτες επισκέπτονταν όλο και περισσότερο το BetMarket για να βρουν απαντήσεις στις ανησυχίες τους με τρόπο απλό και κατανοητό.

Κάθε μέρα καλύτερο, κάθε μέρα και πιο διαδραστικό, καινοτόμο και με κάτι καινούργιο να παρουσιάσει.

Οι Τζίροι των στοιχηματικών αγώνων, οι πτώσεις των αποδόσεων, οι ουσιαστικές αξιολογήσεις και η h2h σύγκριση των στοιχηματικών sites ήταν πράγματα που πρώτο έφερε στην Ελλάδα το BetMarket.

Με tipsters που γνωρίζουν τις βασικές αρχές του στοιχήματος, στήλες που ξεχωρίζουν και οδηγούς για να κάνουν τον παίκτη στοιχήματος καλύτερο.

Όλα, πάντα, ΔΩΡΕΑΝ και με στόχο να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να είναι δίπλα στον παίκτη!

 

 

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ