ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το παρολί του Σαββάτου (23/12/23): Με έντονο άρωμα Αγγλίας

Το παρολί του Σαββάτου (23/12/23): Με έντονο άρωμα Αγγλίας

Από την Premier League είναι δομημένο κατά τα 3/4 του το παρολί του Σαββάτου (23/12/23) συνολικής απόδοσης 6,95.

Μπορεί στα περισσότερα πρωταθλήματα να έχουν κατέβει… ρολά, όμως υπάρχουν κι άλλα που έχουν δράση. Και όταν υπάρχει δράση, δεν μπορεί να λείπει και η αγαπημένη σας στήλη, η οποία είναι για ένα ακόμα Σάββατο πιστή στο ραντεβού της.

Στο σημερινό παρολί του Σαββάτου (23/12/23) έχουμε εντοπίσει τέσσερα σημεία, εκ των οποίων τα τρία είναι από τα γήπεδα της Αγγλίας, ενώ έχουμε και σημείο από το ντέρμπι της Κύπρου.

Ας δούμε, λοιπόν, την ανάλυση για το παρολί του Σαββάτου (23/12/23).

Φούλαμ – Μπέρνλι (17:00)

Την χειρότερη δυνατή εμφάνιση έκανε η Φούλαμ κόντρα στην Γουέστ Χαμ, παίζοντας και με παίκτη λιγότερο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Μεσοβδόμαδα πάντως με παλικαρίσια εμφάνιση και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου επί της Έβερτον. Συνεχίζει τις κάκιστες εμφανίσεις η Μπέρνλι, η οποία πλέον έχει ηττηθεί σε 8 από τα 10 τελευταία παιχνίδια της, ενώ μακριά από τη βάση της μετρά 4 ήττες στις 5 πιο πρόσφατες εξόδους της (0-1-4).

Η ήττα από την Γουέστ Χαμ ήταν περισσότερο κακή παρένθεση για τους γηπεδούχους και με την συνολική εικόνα που μας έχουν δείξει δεν μπορούμε παρά να τους στηρίξουμε στο 1,72.

Τότεναμ – Έβερτον (17:00)

Δύο σερί νίκες μετρά η Τότεναμ στην Premier League, προβληματίζει, όμως, αμυντικά, αφού έχει δει την εστία της να παραβιάζεται στις 7/8 πιο πρόσφατες εμφανίσεις της. Η εικόνα της Έβερτον το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα είναι εξαιρετική, μιας και μετρά 4 διαδοχικά τρίποντα χωρίς να δεχτεί γκολ.

Η Τότεναμ υπηρετεί με συνέπεια τη φιλοσοφία του τεχνικού της Ποστέκογλου. Με επιθετικές διαθέσεις θα παραταχθεί και θα εφαρμόσει ψηλά το πρέσινγκ της και εκεί θα ξεκινήσουν τα προβλήματα, αφού η Έβερτον παίζει εξαιρετικά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και μπορεί να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους που θα δημιουργηθούν. Βλέπουμε γκολ εκατέρωθεν με βάση τα παραπάνω. Το Goal/Goal έχει απόδοση 1,56 στη Novibet.

ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια (19:00)

Με το διπλό έφυγε από την Πάφο ο ΑΠΟΕΛ και έτσι συνέχισε να βρίσκεται στην κορυφή του Κυπριακού Πρωταθλήματος. Έλεγξε το ματς, είχε περισσότερες τελικές από την αντίπαλο της και για μία ακόμη φορά έπαιξε πολύ καλή άμυνα. Η Ομόνοια ανέτρεψε παιχνίδι για μία ακόμη φορά και έτσι ανέβηκε στην 2η θέση του πρωταθλήματος.

Έχουμε δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα της Κύπρου αυτή τη στιγμή. Περιμένουμε παιχνίδι με ένταση και καλό ρυθμό. Όπως και στο πρώτο ματς, όπου η Ομόνοια κέρδισε 2-1, αξίζει και τώρα να ψάξουμε τα γκολ. Το over 2,5 ή Goal/Goal έχει απόδοση 1,64 στη Novibet.

Λίβερπουλ – Άρσεναλ (19:30)

Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας στην Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν την κορυφή της φετινής σεζόν. Οι «Reds» πηγαίνουν τα παιχνίδια τους σε υψηλό σκορ στο Άνφιλντ την φετινή σεζόν. Έχουν πλουραλισμό επιθετικά, ξέρουν πώς να φτάνουν τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Βέβαια, δεν είναι και άτρωτοι αμυντικά. Χαρακτηριστικό είναι το παιχνίδι με την Φούλαμ όπου τα αμυντικά κενά της ομάδας του Κλοπ λίγο έλειψε να τους εκθέσει ανεπανόρθωτα. Η Άρσεναλ παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά και την χτεσινή ισοπαλία της Άστον Βίλα και θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να κάνει εκεί Χριστούγεννα. Και αυτή είναι ομάδα με επιθετικές αρετές και μόνο σε δύο αγώνες δεν έχει βρει τέρματα εκτός έδρας από την αρχή της σεζόν.

Πιστεύουμε πως η ανάγκη των δύο ομάδων να πιάσουν κορυφή θα τους οδηγήσει σε πιο ανοιχτό παιχνίδι με υψηλό ρυθμό. Άρα και σε γκολ. Θα πάμε, λοιπόν, στο Goal/Goal σε απόδοση 1,58.

Το παρολί του Σαββάτου (23/12/23) – Betmarket Επιλογές

23/12, 17:00 ΑΓΓΠ Φούλαμ – Μπέρνλι 1 @ 1.72

23/12, 17:00 ΑΓΓΠ Τότεναμ – Έβερτον Goal/Goal @ 1,56

23/12, 17:00 ΚΥΠ1 ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια Over 2,5 ή Goal/Goal @ 1,64

23/12, 19:30 ΑΓΓΠ Λίβερπουλ – Άρσεναλ Goal/Goal @ 1,58

Συνολική απόδοση: 6.95

 
BetMarket 728x90

ΣΧΟΛΙΑ