ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι «φωστήρες» της ΕΡΤ

Οι «φωστήρες» της ΕΡΤ

Τα έχουμε δει... όλα από την ΕΡΤ. Ωστόσο, με τις αποφάσεις της, η κρατική τηλεόραση συνεχίζει να προκαλεί, αλλά και παράλληλα, να... ξεφτιλίζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τα «μικρά» σπορ.

Οι «φωστήρες» της ΕΡΤ, λοιπόν, έβαλαν τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ Γυναικών, μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, την Κυριακή (10/3) στις 20:15. Ναι, την ίδια ώρα (20:30), δηλαδή, με το ντέρμπι του πρωταθλήματος της Super League (Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την πρεμιέρα των playoffs! Για γέλια και για κλάματα…

Τακτικές «απομόνωσης» από την ΕΡΤ, που δεν συμβάλλουν στη μέγιστη προβολή του αθλήματος του βόλεϊ. Με λίγα λόγια, αγγαρεία από την κρατική τηλεόραση!

Αποφασίζει και... διατάζει η ΕΡΤ, με δικά της κριτήρια, ανεξήγητα. Σαν να κάνει τη χάρη στις ομοσπονδίες των «μικρών» αθλημάτων! Ομοσπονδίες, που είναι με «δεμένα χέρια», αφού λόγω έλλειψης τηλεοπτικού παρόχου, αναγκάζονται και δέχονται τα... παιχνιδάκια της ΕΡΤ.

Και μην ξεχνάμε, ότι την Κυριακή στις 17:15, η ΕΡΤ θα δείξει την... εμπορική ματσάρα Καρδίτσα-Παναθηναϊκός, για την Basket League. Κάνουν τα... χατίρια όπου θέλουν στην ΕΡΤ.

Πραγματικά, πως σκέφτονται στην κρατική τηλεόραση;

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ