ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στερν: «Η καρδιά... σταμάτησε όταν έκανα το μπλοκ»

Στερν: «Η καρδιά... σταμάτησε όταν έκανα το μπλοκ»

Με μπλοκ του Τόνσεκ Στερν (16-14 στο τάι μπρείκ), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού κατέκτησε το 18ο Κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας της, επικρατώντας με 3-2 του Μίλωνα στη Λάρισα, στον συγκλονιστικό τελικό του Final-4.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τίτλο. Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα, με τον τρόπο που κερδίσαμε το Κύπελλο, το οποίο φέραμε πίσω στον Πειραιά! Πραγματικά, ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, ένας φοβερός τελικός, με έναν πολύ καλό αντίπαλο, ο οποίος έπαιξε σε υψηλό επίπεδο. Στα κρίσιμα σημεία, η ομάδα είχε αυτό που έπρεπε, ήταν συγκεντρωμένη, έβγαλε χαρακτήρα και ήταν ενωμένη, σαν πραγματική ομάδα! Μέχρι το τέλος, μείναμε ενωμένοι, πιστεύαμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Ολυμπιακός είμαστε, στον Ολυμπιακό αγωνιζόμαστε.

Διατηρήσαμε την πίστη μας στο τάι μπρέικ, παρά το μεγάλο προβάδισμα του Μίλωνα και τελικά, τα καταφέραμε. Όταν έκανα το μπλοκ και έβλεπα την μπάλα για 1-2 δευτερόλεπτα να είναι στον αέρα, η καρδιά μου... σταμάτησε! Τα δύο δευτερόλεπτα έμοιαζαν με δύο λεπτά! Θα θυμάμαι πάντα αυτό το μπλοκ, μία μεγάλη στιγμή για την ομάδα και για εμένα. Συνεχίζουμε δυνατά, η σεζόν έχει ακόμα πολύ δρόμο» τόνισε ο Σλοβένος διαγώνιος του Θρύλου.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ