ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα τελευταία εισιτήρια του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Τα τελευταία εισιτήρια του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Το δεύτερο, από τα τρία βήματα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει να κάνει η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού σήμερα, Δευτέρα (15/4) το απόγευμα!

Συγκεκριμένα, στις 17:45 (ΕΡΤ 3), ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχεται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τον δεύτερο τελικό της Volley League. Μετά το break (0-3) στην πρώτη «μάχη» του πρωταθλήματος στο κλειστό του Μετς, οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στην έδρα τους, για τον κρίσιμο δεύτερο τελικό με τους «πράσινους», με μοναδικό στόχο το 2-0 στη σειρά.

Να σημειωθεί, ότι στους τρεις πρώτους τελικούς των πρωταθλημάτων βόλεϊ Ανδρών, βόλεϊ Γυναικών και μπάσκετ Γυναικών, οι Πειραιώτες έκαναν το «τρία στα τρία» κόντρα στον ΠΑΟ. Ετσι, σήμερα, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού θέλει να συνεχίσει αυτό το εντυπωσιακό σερί, δίνοντας τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας με «όπλο» τους ΓΑΥΡΟΥΣ, τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Όσον αφορά στα «ερυθρόλευκα» εισιτήρια (5€, 10€, 15€, 20€, 25€) του σημερινού τελικού του πρωταθλήματος με τους «πράσινους», η διάθεσή τους θα πραγματοποιείται κανονικά από το διαδίκτυο έως την έναρξη, ενώ τα τελευταία θα διατίθενται έξω από το κλειστό του Ρέντη.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ