ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στο Λιμάνι για ακόμα δύο χρόνια η Αρτακιανού!

Στο Λιμάνι για ακόμα δύο χρόνια η Αρτακιανού!

Δεν σταματάει ούτε μέρα, ο σχεδιασμός του «αύριο» στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό με γρήγορες και μεθοδικές κινήσεις. Όπως και σε όλα τα τμήματα, έτσι και στο βόλεϊ Γυναικών: Τα «ερυθρόλευκα» θα συνεχίσει να φοράει η Μαριαλένα Αρτακιανού, μετά τη συμφωνία, για την επέκταση του συμβολαίου της, με την ομάδα του Ολυμπιακού. Μετά τις ανανεώσεις του κόουτς Μιτσέλι και των Φαριόλ, Νίζετιχ,, Λαμπρούση, σειρά πήρε η Ελληνίδα λίμπερο να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της, στο τμήμα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Την ανανέωση της συνεργασίας των πλευρών, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαριαλένα Αρτακιανού. Η διεθνής λίμπερο υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ  Γυναικών του συλλόγου»

Η δήλωση της Μαριαλένας Αρτακιανού: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχηθώ υγεία, πάνω από όλα, σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θα δουλέψουμε όλοι πολύ σκληρά, ώστε να πετύχει η ομάδα και εμείς προσωπικά τους στόχους μας. Χαίρομαι πολύ, που χρόνο με το χρόνο, το πρωτάθλημα αναβαθμίζεται όλο και περισσότερο, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και αυτό βοηθάει πάρα πολύ εμάς τις αθλήτριες να εξελισσόμαστε όλο και περισσότερο! Βλέπουμε, ότι τα τελευταία χρονιά, μέχρι το τέλος δε ξέρουμε ποιος μπορεί να είναι ο πρωταθλητής και ότι έχουν γίνει τρομερές ανατροπές και αυτό είναι το πιο συναρπαστικό. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή αγωνιστική σεζόν».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ