ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Πρωτάθλημα και ευρωπαϊκή διάκριση"

Με τις κινήσεις που έχουν γίνει από τη διοίκηση του Ολυμπιακού και το "δώρο" του Βαγγέλη Μαρινάκη –η μεταγραφή του Αγκάμεζ- ο Θρύλος μπορεί να στοχεύσει πολύ ψηλά και στην Ευρώπη. Όχι μονάχα στην Ελλάδα. Κάτι που εξήγησε και ο Κολομβιανός διαγώνιος στις δηλώσεις που έκανε, στην πρώτη προπόνηση των "ερυθρολεύκων".

Με τον ίδιο να τονίζει ότι "Κάθε αρχή είναι δύσκολη όπως και κάθε προετοιμασία, αλλά έτσι πρέπει να είναι. Ο προπονητής μας είναι έξυπνος και ικανός και ξέρει με ποιο τρόπο πρέπει να δουλέψουμε. Ελπίζω ότι όλοι θα είμαστε καλά. Προσωπικά θέλω να παίξω πολύ καλά και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Θέλω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να διακριθούμε στην Ευρώπη. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ".

"Γνωστοί σε όλους οι στόχοι του Ολυμπιακού"

Από τη δική του πλευρά, ο Ντίμα Φιλίποφ εξήγησε πως "Είμαστε μια καινούργια ομάδα αλλά γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας και αυτό είναι θετικό. Τώρα στο μυαλό μας είναι μόνο η προπόνηση, η σωστή δουλειά και θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα. Οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι γνωστοί σε όλους. Με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε".

"Χρονιά γεμάτη τίτλους"

Ο Γιώργος Στεφάνου που επέστρεψε στον Θρύλο, τόνισε ότι "Οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι δεδομένοι. Γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι οι παίκτες ότι η πρώτη θέση σε όλες τις διοργανώσεις είναι πρωταρχικός στόχος. Σήμερα είναι η έναρξη της προετοιμασίας, δεν έχουμε συγκεντρωθεί ακόμα όλοι οι αθλητές. Μέχρι να μαζευτούμε όλοι, εμείς δηλώνουμε παρών. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς απρόοπτα. Έχω την αίσθηση ότι η ομάδα είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, το οποίο έχασε τα δυο τελευταία χρόνια και ότι θα έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά γεμάτη τίτλους".

"Θα καταφέρουμε αρκετά πράγματα"

Νέο πρόσωπο και ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης που υπογράμμισε πως "Θέλω να ευχηθώ σε όλη την ομάδα και στους συμπαίκτες μου να έχουμε υγεία, για να μπορέσουμε να πάμε όσο καλύτερα γίνεται τη φετινή σεζόν. Εύχομαι καλή επιτυχία, καλή αρχή και καλό ξεκίνημα. Με συνεχή δουλειά θα καταφέρουμε αρκετά πράγματα σαν ομάδα".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ο Αγκάμεζ στο επίκεντρο

    Ο Αγκάμεζ στο επίκεντρο

    Ο διεθνής Κολομβιανός διαγώνιος έκλεψε την... παράσταση στην "πρώτη" του Θρύλου.

  • Η

    Η "πρώτη" στα Βοτσαλάκια (photos)

    Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, με στόχο το τρεμπλ στην Ελλάδα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ