ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Θα πολεμήσουμε για κάτι περισσότερο"

Για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, μίλησε ο προπονητής των γυναικών του Ολυμπιακού στο βόλεϊ, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, τονίζοντας:

«Μετά από μια πολύ καλή χρονιά, ίσως η ερώτηση να είναι αν μπορούμε να πάμε καλύτερο ή το ίδιο. Οι δυο πρώτοι στόχοι είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, που είναι οι ίδιοι κάθε χρόνο. Όσον αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πιστεύω ότι φέτος έχουμε καλές πιθανότητες και με λίγη ίσως τύχη και προπόνηση να πετύχουμε καλά αποτελέσματα. Αν θα είναι τα ίδια, ή καλύτερα εξαρτάται από εμάς, αλλά σίγουρα θα βάλουμε τα δυνατά μας».

Σχολιάζοντας την κλήρωση του Challenge Cup δήλωσε τα εξής: «Είναι παρόμοια με την περσινή χρονιά. Στον πρώτο γύρο κόντρα σε μια ισπανική ή πορτογαλική ομάδα νομίζω ότι εμείς είμαστε το φαβορί και ότι ο Ολυμπιακός θα περάσει στον δεύτερο γύρο. Εκεί θα αντιμετωπίσουμε ένα πολύ σοβαρό αντίπαλο κατά 90% μια Ρουμανική ομάδα με καλές παίκτριες και καλό προπονητή. Κάτι παρόμοιο με την Τσανάκαλε που αντιμετωπίσαμε την περσινή σεζόν.

Αν μπορεί η εμπειρία της περσινής σεζόν να αποτελέσει το κλειδί για να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται η ομάδα: «Σίγουρα γιατί κρατήσαμε τις περισσότερες αθλήτριες. Αλλάξαμε φέτος τις δυο ξένες υποδοχείς αν και η Λαζάρεβιτς και η Μαλασάι έκαναν αρκετά καλή δουλειά πέρσι. Είμαι πολύ αισιόδοξος, και η Στέφανι (σ. Νιεμέρ) αλλά η Πολ, η οποία δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα με την ομάδα, θα τις αντικαταστήσουν επάξια, ίσως και καλύτερα. Επίσης στην ομάδα, ήρθαν οι Ζακχαίου, Παπαδοπούλου και η Νομικού οπότε είμαστε σαφώς πολύ πιο δυνατοί από πέρσι με περισσότερες λύσεις από τον πάγκο».

Το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Τους υπόσχομαι ότι σίγουρα θα πολεμήσουμε τουλάχιστον το ίδιο με την περσινή σεζόν και σίγουρα θα προσπαθήσουμε για κάτι περισσότερο. Αυτή είναι η μόνη υπόσχεση που μπορούμε να δώσουμε».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Ευρωπαϊκή κούπα"

    Στέλλα Χριστοδούλου και Κατερίνα Γιώτα έδωσαν το έναυσμα για την Ευρώπη στη νέα σεζόν...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ