ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Ευρωπαϊκή κούπα"

Δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ έκαναν οι αθλήτριες του Ολυμπιακού στο βόλεϊ. Με τις Στέλλα Χριστοδούλου και Κατερίνα Γιώτα να μιλούν για τη νέα σεζόν και να αναφέρονται και στην Ευρώπη:

«Σίγουρα όπως έχουμε ξαναπεί το πιο δύσκολο είναι να διατηρηθείς στην κορυφή. Από κει και πέρα οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαροι κάθε χρόνο. Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα εδώ στην Ελλάδα και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Αρχικά αυτό θεωρώ ότι είναι να μπούμε στο Final 4 και από κει και πέρα να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο και πάλι».

Για το αν βοηθάει την βελτίωση της ομάδας η διατήρηση του βασικού κορμού: «Νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό στοιχείο αυτό του Ολυμπιακού, να κρατήσει το βασικό του κορμού και να κάνει πολύ καλές προσθήκες ξένων και ελληνίδων. Θεωρώ ότι έχουμε ένα πάρα πολύ καλό σύνολο που μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε περίπτωση. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα μέσα από την προπόνηση και να βάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στα παιχνίδια».

Για την παρουσία του κόσμου: «Πραγματικά πιστεύω ότι πέρσι ο κόσμος στα παιχνίδια στο Ρέντη έδωσε τον παλμό για να πετύχουμε το κάτι παραπάνω και ειδικά στο παιχνίδι με την Μπούρσα μας έδωσε δύναμη για να κερδίσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που ήμασταν 2-0 πίσω στο σκορ. Εύχομαι φέτος να μας στηρίξει ακόμα περισσότερο και στα παιχνίδια της Ελλάδας. Τους χρειαζόμαστε και τους θέλουμε κοντά μας. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό καθημερινά εμείς για να τους φέρνουμε στο γήπεδο».

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΩΤΑ: «Να πάρουμε ευρωπαϊκή κούπα»

Για τους φετινούς στόχους: «Ο στόχος για φέτος μετά την περσινή χρονιά είναι να πάρουμε ευρωπαϊκή κούπα και να την φέρουμε εδώ στο σπίτι μας. Να ευχηθώ καλή επιτυχία και φέτος. Σίγουρα τα πράγματα στην Ελλάδα δεν καλά, ελπίζω να βρεθεί μια λύση και να δοθεί κίνητρο σε όλες τις ομάδες. Από κει και πέρα για εμάς, θέλουμε να διατηρήσουμε εδώ στην Ελλάδα τους τίτλους και να κάνουμε κάτι ακόμα περισσότερο στην Ευρώπη».

Για το πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζεται η ομάδα με τον κόσμο στο πλευρό της: «Ο κόσμος έδωσε το παρών και έδειξε τη δύναμη του εδώ στο γήπεδό μας. Μας στήριξε σε όλη τη διαδρομή που είχαμε και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Εύχομαι να δώσουν και φέτος το ίδιο παρών και να μας στηρίξουν σε όλη τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού».

Για το όνειρό της με την «ερυθρόλευκη» φανέλα: «Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού είναι σίγουρα ένας από τους λόγους που ανανέωσα στην ομάδα. Δεν θέλω να φύγω από το σύλλογό μου χωρίς να έχω πάρει τα πάντα και να μπορώ να το λέω με όλη τη σημασία. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την πορεία που έχω στην ομάδα. Ελπίζω και η ομάδα να είναι ευχαριστημένη και εύχομαι να φτάσουμε μαζί ακόμα παραπέρα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ