ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Ιδέα" η ΑΕΚ;

Η αρχή έγινε πριν από δυο χρόνια, ένα καλοκαιρινό πρωινό ο ιδιοκτήτης των γραφείων που νοίκιαζε η ερασιτεχνική ΑΕΚ αποφάσισε να τους κάνει έξωση μιας και δεν είχε εισπράξει αρκετά ενοίκια με αποτέλεσμα όλη η λειτουργία της Ερασιτεχνικής να γίνεται από μια γωνιά ενός καφενείου. Η συνέχεια έρχεται με τις προσφυγές που καταθέτουν οι ξένες αθλήτριες της ομάδας, οι οποίες ήθελαν να πληρωθούν αυτά που είχαν συμφωνήσει. Η CEV (ευρωπαϊκή ομοσπονδία) βάζει εμπάργκο στις μεταγραφές ξένων αθλητριών, μέχρι να πληρωθούν τα χρωστούμενα αλλά και το πρόστιμο που τους έχει επιβάλει.

Όπως είναι φυσικό η ΑΕΚ συνεχίζει με Ελληνίδες μόνο, μιας και εδώ και ενάμισι χρόνο ούτε τα χρωστούμενα στην Κις και την Μποροβίντσεκ έχουν πληρωθεί αλλά ούτε και το πρόστιμο. Και αν βγήκε η χρονιά πέρσι, η φετινή φαίνεται να τελειώνει άδοξα μιας η αδυναμία της διοίκησης να ανταπεξέλθει στις οικονομικές της υποχρεώσεις οδηγεί την ομάδα στην διάλυση. Η κεντρική Άννα Καββαθά ήταν η πρώτη που... πήδηξε από το καράβι το Νοέμβριο μιας και δεν είχε δει το χρώμα του χρήματος για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Και ενώ οι αθλήτριες είχαν συνηθίσει να παίζουν απλήρωτες αφού οι περισσότερες δεν έχουν πάρει χρήματα εδώ και τρεις μήνες, η κατάσταση άρχισε να γίνεται πιο δύσκολη και ουσιαστικά να σηματοδοτεί την αρχή του τέλους! Η πρώτη έξωση από διαμέρισμα που μένει αθλήτρια έγινε, ενώ μια άλλη δεν έχει επέστρεψε στο σπίτι της και η ΔΕΗ είχε κόψει το ρεύμα λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών. Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τις αθλήτριες να απέχουν από την προπόνηση της Πέμπτης μιας και πλέον πέρα από το χρηματικό τίθεται πλέων και θέμα αξιοπρέπειας για τις ίδιες... Η διοίκηση της ΑΕΚ δεν μπορεί να διασφαλίσει ούτε τα άκρως απαραίτητα στις αθλήτριες της και αφήνει να συμβαίνουν γεγονότα που σίγουρα δεν ταιριάζουν με το όνομα της ομάδας.

Ειδικότερα όταν σε άλλα τμήματα το χρήμα ρέει… όταν υπάρχουν τεράστια σχέδια για κυριαρχία σε Ελλάδα και Ευρώπη, όταν θέλουν να χτίσουν... εκκλησίες από την μια και να κατακτήσουν ευρωπαϊκά από την άλλη…

Αλλά κάποιοι θα πουν ότι εμείς είμαστε οι κακοί της υπόθεσης… επειδή τα βάζουμε με τον Μελισσανίδη και με τον μεγαλοπροεδροπαράγοντα που έχουν στο μπάσκετ. Αλήθεια εκεί στον ΟΠΑΠ καμιά χορηγία για την κακομοίρα την Μάρθα Βούρ... εεε συγνώμη την "μάνα" ΑΕΚ δεν έχει; Πως γίνεται κάποιος που διαφημίζει όσο μπορεί την αγάπη του για την ομάδα του, να την αφήνει να ξευτιλίζεται για ποσά που θεωρούνται ασήμαντα για το μέγεθος του εισηγμένου στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, τσάμπα επενδυτή της ποδοσφαιρικής Ένωσης;

Για να μην αναφέρουμε καν το θέμα του κόσμου. Να μην μπούμε δηλαδή σε συγκρίσεις και αντιδράσεις που είχε ο κόσμος του Θρύλου, όταν ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε δύσκολες καταστάσεις και τι κάνει τώρα  ο κόσμος της ΑΕΚ που την βλέπει να τελειώνει και σφυρίζει αδιάφορα, όπως άλλωστε και οι διοικητικοί τους παράγοντες που βρίσκονται στο απυρόβλητο.

Πάρτε το χαμπάρι ορισμένοι… την οικογένεια του Ολυμπιακού δεν θα την βρείτε πουθενά!

The Amateur

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ