ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Για Θεσσαλονίκη Αθήνα, όλοι οι δρόμοι γράφουνε "γύρνα", γύρνα και θα βάλω στον ΠΑΟ λεφτά..."

Για την ΑΕΚ σας τα είχα γράψει και πριν από μερικές εβδομάδες, όσο ο χρόνος περνάει, επιβεβαιώνομαι ακόμα περισσότερο, μιας και η "βασίλισσα"... μελλοντικά έχει προορισμό την Α2, εκεί που βρίσκεται δηλαδή και το αντρικό τμήμα βόλεϊ της ομάδας τους. Σήμερα θα ασχοληθούμε με το βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Ξεκινώντας από την τεράστια χορηγία των 300.000€ που έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω του ΣΚΑΪ στον ερασιτέχνη. Έτσι δήλωσαν τουλάχιστον ο Μιχαλαριάς και ο Αλαφούζος. Μια χορηγία η οποία, όπως ανέφεραν οι πράσινοι, "θα καλύψει μεγάλο μέρος των καθημερινών λειτουργικών αναγκών του συλλόγου".

Προφανώς όμως ακόμα δεν έχει φτάσει η πρώτη δόση της χορηγίας στα ταμεία του ΠΑΟ μιας και πήρε το μάτι μας την αποστολή του βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού να ταξιδεύει από και προς Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΑΡΗ, με το τρένο, σε οικονομική θέση, χρησιμοποιώντας την έκπτωση από τη χορηγία της ΕΟΠΕ με την Τραινοσε...

Ποιος ξέρει, ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που δεν μπορούσαν να πάρουν τα... πόδια τους στον αγώνα με αποτέλεσμα να χάσουν από τις… κορασίδες του Αρη. Με τη βασική διαγώνια των κίτρινων εκτός, λόγω τραυματισμού. Προφανώς η ακριβοπληρωμένη Μόλναρ που επέστρεψε στον ΠΑΟ για να πάρει τίτλους, όπως δήλωσε η ίδια και οι άνθρωποι της ομάδας της, ήταν πιασμένη από το ταξίδι με το τρένο στην οικονομική και δεν μπόρεσε να αποδώσει αυτά που μπορεί.

Όπως και να το κάνεις με 6/11 επιθέσεις και 42% υποδοχή με 17% άριστες, δεν μπορείς να πεις ότι είναι μια αθλήτρια που κάνει τη διαφορά, πόσω μάλλον να απειλήσει την κυριαρχία του Ολυμπιακού. Αν αληθεύουν μάλιστα και οι φήμες ότι τα χρήματα που σπατάλησαν στον ΠΑΟ για να την φέρουν στην ομάδα τους, φτάνουν κοντά τα 40.000 €, τότε έχουμε ένα ακόμα τρανταχτό παράδειγμα για την ευστοχία των επενδύσεων που κάνει ο Αλαφούζος.

Και μένουμε στον Αλαφούζο γιατί οι παράγοντες του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μας απέδειξαν πόσο πραγματικά ερασιτέχνες είναι, μιας και δεν γνώριζαν τους κανονισμούς σχετικά με τις μεταγραφές των ξένων αθλητριών, με αποτέλεσμα να διώξουν την Καναδή κεντρική Φίλντ, για να πάρουν το... κελεπούρι την Μόλναρ.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός μικραίνει όλο και περισσότερο με μαθηματική πρόοδο, σε όλα τα επίπεδα και τα αθλήματα…

The Amateur

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Ιδέα" η ΑΕΚ;

    Στην περίπτωση μας, μια… αρρωστημένη ιδέα που σε λίγο καιρό δεν θα είναι τίποτα άλλο από μια ανάμνηση. Για το τμήμα βόλεϊ γυναικών αναφερόμαστε το οποίο βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια στο να βάλει λουκέτο!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ