ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σαρώνει τους τίτλους!

Σαρώνει τους τίτλους!

Η παρουσία του Μιχάλη Κουντούρη στην προεδρία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. είναι συνυφασμένη με ορισμένες λέξεις. Κορυφή, τίτλοι, τρόπαια, Πρωταθλήματα, Κύπελλα. Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Θρύλος γύρισε... σελίδα. Και ό,τι έχει γραφεί από εκεί και πέρα είναι γεμάτο επιτυχίες και σπουδαίες στιγμές. Ειδικά για το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ του συλλόγου.

Διότι η αναγέννηση, η κατάκτηση της πρωτιάς και η παραμονή εκεί, δηλαδή η καθιέρωση στο τοπ επίπεδο, είναι δικό του έργο 100%. Κι αυτό το έπαθλο, το Κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ Γυναικών για το 2016 το πανηγύρισε ο ίδιος με θέρμη, με το λαό του Θρύλου στη Χίο αλλά και τις αθλήτριες να τον αποθεώνουν.

Έξι Κύπελλα Ελλάδας στη σειρά και ο σύλλογος είναι πλέον πολυνίκης στο θεσμό. Μέσα σε έξι χρόνια. Τα λόγια περιττεύουν. Οι πράξεις και τα έργα "μιλούν" από μόνα τους. Και η αλήθεια είναι μία και ορισμένους τους ΠΟΝΑΕΙ πολύ, αλλά έτσι είναι καλύτερα. Ο Μιχάλης Κουντούρης είναι ο πρόεδρος των τίτλων!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Είναι τρελός ο πρόεδρος"

    Αποθέωση για τον Μιχάλη Κουντούρη στη Λευκάδα. Θα τα σαρώσει όλα και φέτος.

  • Οι ευχές του Μιχάλη Κουντούρη

    Οι ευχές του Μιχάλη Κουντούρη

    Το δικό του ευχετήριο μήνυμα με αφορμή τον εορτασμό των 91ων γενεθλίων του Ολυμπιακού απέστειλε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης

  • "Διαστρεβλώνουν την εικόνα..."

    Στην αντεπίθεση η ΕΟΠΕ για την ανακοίνωση του ΠΑΟ, αναφέροντας ότι "πυροδοτούν εκ των προτέρων και τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών"

  • Αποθεωτική υποδοχή!

    Αποθεωτική υποδοχή!

    Οι Κυπελλούχες Ελλάδας έζησαν απίστευτες στιγμές στα γραφεία του συνδέσμου της Θύρας 7 Χίου

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ