ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αποθεωτική υποδοχή!

Αποθεωτική υποδοχή!

Η καρδιά του Ολυμπιακού και της Θύρας 7 χτυπά παντού! Όλη η Ελλάδα είναι κατακόκκινη κι αυτό έγινε αντιληπτό για μια ακόμα φορά το βράδυ του Σαββάτου στο νησί του Χίου. Οι οπαδοί του Θρύλου δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο, κατά τη διάρκεια του τελικού. Κάτι που συνεχίστηκε και μετά το ματς.

Τα μέλη της Θύρας 7 του νησιού είχαν κανονίσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., εάν κατακτήσουν το Κύπελλο (σ.σ.: το μόνο σίγουρο) μετά τον τελικό να βρεθούν οι Κυπελλούχες Ελλάδας στα γραφεία του συνδέσμου. Όπως και έγινε τελικά.

Μετά την αναχώρηση από το κλειστό γυμναστήριο, μετέβησαν εκεί και η αποθέωση είχε συνέχεια. Πάρα πολλά μέλη του συνδέσμου περίμεναν εκεί τις κοπέλες του τμήματος του γυναικείου βόλεϊ. Με συνθήματα και καπνογόνα αναστάτωσαν την περιοχή! Υποδέχθηκαν τις Κυπελλούχες Ελλάδας όπως τους άρμοζε...

Δεν άφησαν με... παράπονο, όμως, ούτε τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αποθεώθηκε επίσης, καθώς έχει μεγάλο μερίδιο σε αυτή την επιτυχία και τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Με την κούπα για παρέα...

    Με την κούπα για παρέα...

    Το Κύπελλο Ελλάδας στις Γυναίκες πήρε... θέση στην τροπαιοθήκη του Θρύλου

  • Σαρώνει τους τίτλους!

    Σαρώνει τους τίτλους!

    Ο Μιχάλης Κουντούρης προσθέτει διαρκώς "χρυσές" σελίδες στην ιστορία του Ολυμπιακού.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ