ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το στοίχημα του Κοκκινάκη με τον Σουλτανόπουλο! (video)

Το στοίχημα του Κοκκινάκη με τον Σουλτανόπουλο! (video)

Το 'χουμε πει πολλές φορές... Ο Ολυμπιακός είναι μια "οικογένεια"! Είναι μια "γροθιά" ανεξαρτήτως τμημάτων! Ποδόσφαιρο, μπάσκετ και Ερασιτέχνης, δηλαδή βόλεϊ, πόλο, στίβος και όλοι γενικώς οι αθλητές που τιμούν τα ερυθρόλευκα χρώματα, είναι ο ένας δίπλα στον άλλον! 

Ο Ολυμπιακός είναι ένας, ενιαίος και αδιαίρετος κι αυτό το ξέρουν πλέον καλά οι αντίπαλοί του γι' αυτό κι έχουν... λυσσάξει να διαλύσουν τον ελληνικό αθλητισμό! Διότι βλέπουν ότι ο αυτοκράτορας του ελληνικού αθλητισμού είναι στον θρόνο του και κανείς δεν μπορεί να τον κουνήσει από κει!..

Δείτε το παρακάτω θέμα, το οποίο δημοσιεύει σήμερα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στον επίσημο διαδικτυακό του τόπο (www.osfp.gr) και αφορά σ' ένα... στοίχημα, που έβαλε ο Μενέλαος Κοκκινάκης με τον Δημήτρη Σουλτανόπουλο και για την εκπλήρωσή του χρειάστηκε και η... συνδρομή της ομάδας πόλο του Θρύλου!

Διαβάστε όλο το story και φυσικά δείτε και το σχετικό video, το οποίο "ανέβηκε" στο κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο youtube...

"Το στοίχημα είχε κλείσει μετά από τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ και την τεράστια ανατροπή της ομάδας του Ολυμπιακού, όταν ο… Σούλτα βρέθηκε πάλι στην θέση για σέρβις. Ο Μενέλαος Κοκκινάκης μετά την επανάληψη του σκηνικού της Σύρου δήλωσε στον συμπαίκτη του, ότι αν καταφέρει να κερδίσει ξανά τον τίτλο του MVP θα βουτήξει στην θάλασσα…

Και επειδή μια βουτιά στην θάλασσα με αυτό τον καιρό μπορεί να μην ήταν ότι καλύτερο, ο Μενέλαος αποφάσισε να ζητήσει από την ομάδα πόλο του Θρύλου να τον φιλοξενήσει για λίγο κατά την διάρκεια της προπόνησης της, δείγμα και αυτό του εξαιρετικού οικογενειακού κλίματος που επικρατεί στον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Μουρίκης παρέδωσε το σκουφάκι με το νούμερο 9 στον Κοκκινάκη και από ότι φαίνεται και από το γκολ που βάζει ο Μένιος, πρέπει να του είπαν μαζί με τον Κολόμβο και μερικά από τα μυστικά της θέσης του Φουνταριστού. Ο κόουτς των νταμπλούχων Θοδωρής Βλάχος, θα ήθελε να τον δοκιμάσει σαν εξτρέμ, ζητώντας από τον Ρομπέρτο Πιάτσα να του παραχωρήσει τον παίκτη!

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης εκπλήρωσε το στοίχημα όπως μπορείτε να δείτε και στο απολαυστικό βίντεο που ακολουθεί στο οποίο εκτός από την βουτιά, απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο και πλέον περιμένει ένα γεμάτο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη, στους δύσκολους ημιτελικούς αγώνες απέναντι στον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη 6 (20:30) και Παρασκευή 8 Απριλίου (18:00)".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • MVP ο Κοκκινάκης!

    MVP ο Κοκκινάκης!

    Οι προπονητής της Volley League ψήφισαν τον ακραίο του Ολυμπιακού ως τον πολυτιμότερο της κανονικής περιόδου.

  • Φινάλε στο

    Φινάλε στο "Ζηρίνειο"

    Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κηφισιά την Παρασκευή (18:00) στην άτυπη ρεβάνς του τελικού του Κυπέλλου.

  • Χαμός με Σουλτανόπουλο! (video)

    Χαμός με Σουλτανόπουλο! (video)

    Ο κεντρικός του Ολυμπιακού ανακηρύχθηκε MVP του τελικού και οι συμπαίκτες του δεν το... πίστευαν!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ