ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προκλητικός ξανά!

Προκλητικός ξανά!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει ο Χιμένες. Οι προκλητικοί του πανηγυρισμοί στο φινάλε του ματς ξεπερνούν τα όρια. Η ομάδα του νίκησε στο "Μελίνα Μερκούρη", αλλά κανείς συμπαίκτης του δεν έδειξε ασέβεια προς τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο μοναδικός. Και το έχει ξανακάνει.

Με έναν άκρως προκλητικό πανηγυρισμό προς τον Φιλίποφ. Μπροστά στα μάτια του πρώτου διαιτητή του ματς, του Γεωργιάδη! Οι συμπαίκτες του έτρεξαν να τον σταματήσουν, αλλά εκείνος συνέχισε να προκαλεί. Του έκαναν παρατηρήσεις. Ακόμα και ο Γιάννης Καλμαζίδης του έβαλε... χέρι. Αλλά δεν καταλαβαίνει, δεν ήταν η πρώτη φορά που κάνει κάτι ανάλογο.

Ο συμπατριώτης του και συμπαίκτης του, ο Σεπέδα, δεν έκανε αυτά τα "καραγκιοζιλίκια". Τα έκανε ο Χιμένες και παραλίγο να "τινάξει" το ματς στον... αέρα. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι θα γραφτεί στο φύλλο αγώνα κι αν οι διαιτητές θα σταθούν στη συμπεριφορά του Κουβανού ακραίου.

Διότι θα πρέπει να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά. Για να βάλει μυαλό, διότι πρώτα από όλα πρέπει να σέβεται αντιπάλους και συμπαίκτες. Εάν του αρέσουν αυτές οι συμπεριφορές, ας τις κάνει στην προπόνηση και όχι στους αγωνιστικούς χώρους!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Προκαλούσε ο Σεπέδα

    Προκαλούσε ο Σεπέδα

    Τον Κουβανό διαγώνιο του ΠΑΟΚ αναφέρει ο κομισάριος του 2ου ημιτελικού...

  • Απάντηση την Παρασκευή

    Απάντηση την Παρασκευή

    Ο Θρύλος δεν τα κατάφερε στον 1ο ημιτελικό, αλλά η σειρά έχει πολύ δρόμο...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ