ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Απίθανα πράγματα έγιναν στην τηλεδιάσκεψη της ΕΟΠΕ. Μία συνεδρίαση αρκετών ωρών που έγινε για να ανακοινώσουν στο φινάλε αυτό που είναι ήδη γνωστό από τη ΓΓΑ, δηλαδή την επιστροφή στις προπονήσεις.

Δείτε την ανακοίνωση: «Μετά από την τελευταία συνάντηση των 14 ομάδων της Volley League Γυναικών με τη παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργου Καραμπέτσου και μετά την ανταλλαγή διαφορετικών απόψεων και επιχειρημάτων, αποφασίστηκε η επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις.

Επιπρόσθετα, εκφράστηκε από όλους τους παράγοντες η αγωνία αλλά και η ευχή της έναρξης του πρωταθλήματος το αργότερο μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου 2021, όπως και της ολοκλήρωσης αυτού».

Φυσικά, στην πολύωρη συνεδρίαση δεν έγινε και τίποτα. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από την Ομοσπονδία που εξαπέλυσε ευθείες βολές της Ομοσπονδίας προς τα σωματεία κάνοντας λόγο για υποβιβασμούς και πρόστιμα!! Απίθανα πράγματα!

Σωματεία που μέχρι χθες υποστήριζαν τη συνέχιση των πρωταθλημάτων, αλλά με εγγυήσεις όσον αφορά τις ημερομηνίες έναρξης και ολοκλήρωσης, υπαναχώρησαν επηρεασμένα από το μπούλινγκ της Ομοσπονδίας!

Βέβαια, υπήρχαν και σωματεία, μέσα στα οποία και ο Ολυμπιακός, που παρέμειναν σταθερά στις απόψεις τους. Η ξεκάθαρη θέση του Ολυμπιακού είναι ότι για την καυτή πατάτα κανείς δεν διαβεβαιώνει τους συλλόγους ότι θα ξεκινήσει και θα τελειώσει το πρωτάθλημα και υπό ποιες συνθήκες θα γίνει αυτό. Άλλωστε, οι ημερομηνίες είναι πολύ στενές.

Το ρίσκο βαραίνει μόνο τις ομάδες, γιατί αν δεν ξεκινήσει και αν δεν τελειώσει, η Πολιτεία και η Ομοσπονδία δεν θα έχουν καμία συνέπεια, τη στιγμή που τα σωματεία θα έχουν ματώσει. Ήδη το πρόβλημα είναι τεράστιο.

Τώρα, οι σύλλογοι θα πρέπει είτε να κλείσουν την πόρτα στους αθλητές που έχουν εξασφαλισμένες προτάσεις από το εξωτερικό, ή να πάρουν το ρίσκο να τους κρατήσουν, να τους πληρώνουν χωρίς να γνωρίζουν αν και πότε θα παίξουν και πότε θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει την ευκαιρία στις αθλήτριες του οι οποίες θέλουν να εξασφαλιστούν οικονομικά και αγωνιστικά να μελετήσουν τις προτάσεις τους  και να αποφασίσουν οι ίδιες για το μέλλον τους.

Μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που ήδη είναι αλλοιωμένο, καθώς αλλιώς ξεκίνησαν οι ομάδες και αλλιώς θα συνεχίσουν. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις πρώτες θέσεις, αλλά και για εκείνες του υποβιβασμού. Ένα πρωτάθλημα που έχει υποβαθμιστεί εντελώς από την αδράνεια της Πολιτείας και της Ομοσπονδίας το τελευταίο δίμηνο. Και για το οποίο συζήτησαν τόσες ώρες για να ανακοινώσουν αυτό που ήδη έχει ανακοινωθεί από τη ΓΓΑ! Απίθανα πράγματα...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ