ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η... φοβερή απόφαση της ΕΟΠΕ!

Η... φοβερή απόφαση της ΕΟΠΕ!

Άνιση αντιμετώπιση από ότι φαίνεται έχουν οι ομάδες της VolleyLeague, αφού η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε παράταση στη μεταγραφική περίοδο ξένων παικτών, κάτι το οποίο ευνοεί μόνο τον Παναθηναϊκό, αφού έγινε την τελευταία στιγμή.

Για να γίνει πιο κατανοητό, η ΕΟΠΕ έχει κάθε δικαίωμα να δώσει παράταση, το θέμα είναι γιατί αποφάσισε να το κάνει τώρα; Τελευταία μέρα της προθεσμίας και με τη μόνη ομάδα που προσπαθούσε να αποκτήσει παίκτη να είναι ο Παναθηναϊκός. 

Συγκεκριμένα, ενώ ήταν να τελειώσει σήμερα η προθεσμία όπως προέβλεπε το καταστατικό, η ΕΟΠΕ αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να το αλλάξει αυτό, διότι διαφορετικά ο Παναθηναϊκός δεν θα προλάβαινε να πραγματοποιήσει τη μεταγραφή του Χαντ, η οποία θα χρειαζόταν ακόμα μερικές μέρες.

Αυτό φυσικά δεν είναι δίκαιο για τις υπόλοιπες ομάδες, οι οποίες κινήθηκαν εντός χρονικών ορίων και φρόντισαν να μην τα ξεπεράσουν.

Όλα αυτά έγιναν για γραφειοκρατικά θέματα, τα οποία έπρεπε να διευθετήσουν οι «πράσινοι» μέχρι σήμερα για να έχει δικαίωμα συμμετοχής ο νέος τους παίκτης. Αυτό φυσικά δεν έγινε και έτσι ήρθε η παράταση που  όπως είπαμε φαίνεται να άλλαξε τελευταία στιγμή και με μοναδικό κερδισμένο τον ΠΑΟ. 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ