ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αναβολή στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Αναβολή στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Τα κρούσματα κορονοϊού, τα οποία ανιχνεύθηκαν στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, αναγκάζουν την Ομοσπονδία να προχωρήσει στην αναβολή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την 10η αγωνιστική του β’ ομίλου της Volleyleague Γυναικών, στις 27/2.

Αναλυτικά:

Μετά από επίσημη ενημέρωση του σωματείου Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των τεστ για τον ιό Covid-19 που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων τακτικών ελέγχων στα Σωματεία που μετέχουν στο Πρωτάθλημα Volley League Γυναικών 2020-2021.

Στο σύνολο των τεστ που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν τρία (3) θετικά τεστ και αφορούν δύο αθλήτριες και ένα μέλος του επιτελείου. Για όλες τις περιπτώσεις ακολουθείται το εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο και όλοι παραμένουν εκτός ομάδας σε οικιακή απομόνωση, ενώ έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι φορείς.

Μετά από αίτημα του Σωματείου Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., η αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του Β' ομίλου της Volley League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Π.Α.Ο.Κ. στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ