ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

«Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»
Book Small Mobile

Για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και για το προβάδισμα που έχει ο Ολυμπιακός για την κατάκτηση του τίτλου, μίλησε ο Κώστας Στιβαχτής, ο οποίος τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να κοιτάζουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ότι δεν πρέπει να έχουν στο μυαλό τους τη διαφορά όσο μεγάλη και αν είναι. 

Αναλυτικά:

«Αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα λίγο περίεργα και νομίζω ότι αυτό φάνηκε και σήμερα. Ποιοτικά δεν θεωρώ ότι τόσο πολύ καλό, είχε την ένταση των δυο ομάδων.

Δεν ξέρω αν η νίκη μας κάνει φαβορί αλλά εμείς θα πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μην σκεφτόμαστε ότι έχουμε προβάδισμα. Γιατί αν σκεφτείς ότι είσαι πολύ μπροστά καμιά φορά αποπροσανατολίζεσαι από τον στόχο σου. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, όπως και τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να παίζω.

Προσπαθώ κάθε μέρα στην προπόνηση και γενικά να διατηρηθώ όσο πιο καλά γίνεται. Γιατί αυτό είναι ένα μεγάλο μυστικό, όταν φτάνουν παίκτες  σε πολύ μεγάλη ηλικία συνεχίζουν να παίζουν. Προσπαθείς να κάνεις όσο πιο καλή ζωή γίνεται και να δουλεύεις όσο πιο σκληρά στο γήπεδο, γιατί αν δουλεύεις πάρα πολύ, κάποια στιγμή θα ανταμειφθείς».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ