ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Θα είναι πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός. Έχει ισχυρό μέταλλο»

«Θα είναι πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός. Έχει ισχυρό μέταλλο»

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα είναι πολύ δυνατός στην επόμενη μέρα για το Βόλεϊ Γυναικών, εμφανίστηκε Σπύρος Σαραντίτης μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. «Παίξαμε μια σειρά τριών δύσκολων αγώνων μέσα σε μια εβδομάδα. Νομίζω ότι οι αθλήτριες έδωσαν το 100% του εαυτού τους και είμαι πραγματικά ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους. Ενδεχομένως να μπορούσαμε και κάτω από αυτές τις συνθήκες το κάτι παραπάνω.

Ολοκληρώνεται μια δύσκολη και πολύ περίεργη χρονιά και από αύριο θα κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα. Ο Ολυμπιακός είναι «παρών» και θα είναι πολύ δυνατός», δήλωσε ο προπονητής του τμήματος Βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Κονόμη: «Όσοι θεωρούν ότι είναι η αρχή της πτώσης, να θυμούνται ότι έχουμε ισχυρό μέταλλο»
Από την πλευρά της, μεγάλη δήλωση έκανε και η Αρέτα Κονόμη για την επόμενη μέρα, παρά τον αποκλεισμό από τον ΑΟ Θήρας. «Είμαι πολύ περήφανη για αυτή την ομάδα γιατί παίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις. Μου μένει μια πικρία γιατί σίγουρα αυτό που είδαμε δεν είναι η δυναμική αυτής της ομάδας που έχουμε συνηθίσει. Για όσους θεωρούν ότι είναι η αρχή της πτώσης να θυμούνται ποσό ισχυρό μέταλλο έχει χτίσει η ομάδα και να είναι σίγουροι ότι θα συνεχίσει να το δείχνει και τα επόμενα χρόνια. Συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους… Συνεχίζουμε».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ