ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι, μπράβο στη Σύρο»

«Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι, μπράβο στη Σύρο»
Book Small Mobile

Στην κακή εικόνα του Ολυμπιακού στάθηκε ο Δημήτρης Καζάζης δίνοντας συγχαρητήρια στον Φοίνικα Σύρου. «Νομίζω ότι η Σύρος έκανε το τέλειο παιχνίδι για το δικό της επίπεδο. Από ‘κει και πέρα εμείς δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια και μπράβο στη Σύρο που έπαιξε τόσο καλά και η νίκη της είναι πεντακάθαρη. Η δική μας εικόνα δεν ήταν καλή, θεωρώ ότι οι παίκτες κλειδιά δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και τα δυνατά στοιχεία τα δικά μας ήρθαν ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή μας πίεσαν υπερβολικά στο σερβίς και είχαμε μεγάλο πρόβλημα στο κομμάτι της υποδοχής και στο μπλοκ δεν μπορούσαμε να έχουμε συνοχή ώστε να καταφέρουμε να κόψουμε μπάλες.

Από εκεί και πέρα τι να πω; Ότι έφυγε το μυαλό μας επειδή πήραμε το πρωτάθλημα; Οκ. Αλλά νομίζω ότι πρέπει να έχουμε καλύτερη εικόνα και αν είχαμε καλύτερη εικόνα θα βλέπαμε ένα φανταστικό παιχνίδι. Γιατί η Σύρος πραγματικά ήταν πολύ καλά αλλά έπρεπε και εμείς τουλάχιστον να έχουμε ποιότητα και να παίξουμε καλύτερα από αυτό που δείξαμε σήμερα.

Δεν νομίζω ότι το παλέψαμε αγωνιστικά. Σε κανένα σημείο δεν είχαμε το μομέντουμ της νίκης αλλά κρατούσα παίκτες οι οποίοι μας έχουν δώσει μεγάλες νίκες, έχουμε πάρει και το πρωτάθλημα οπότε πίστευα ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει και θα μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερα. Τελικά δεν έγινε και ήρθε το αποτέλεσμα αυτό.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη χρονιά γιατί είχαμε μια πολύ σταθερή και καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος που είναι μεγαλύτερος στόχος της ομάδας. Αυτά τα τουρνουά κρίνονται σε νοκ άουτ παιχνίδια. Οπότε λίγο σε κακή ημέρα να βρεθείς μπορεί να συμβεί.

Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος 8 μηνών στον οποίο πρέπει να είσαι σταθερός και ειδικά με το φετινό σύστημα δεν έπρεπε να χάσουμε ούτε βαθμούς στα κανονικά παιχνίδια Νομίζω ότι τα παιδιά ανταποκριθήκαν πλήρως και πήραμε ένα πρωτάθλημα με 9 βαθμούς και 17 βαθμούς από τους αντιπάλους. Δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, ούτε η σημερινή ήττα που δεν μας αρέσει και μας ενοχλεί εμάς περισσότερο αλλά νομίζω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα μέσα στη χρονιά».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ