Αναχωρεί για Βοσνία ο Ολυμπιακός
Τη Μλάντοστ Μπρτσκο, στον πρώτο αγώνα της πρώτης προκριματικής φάσης του CEV Champions League, αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στο Βόλεϊ Ανδρών την Τετάρτη 6/10 (19:00, Cosmote Sport 7 HD) και θέλει να πάρει τη νίκη και να κάνει βήμα πρόκρισης.
Το δεύτερο παιχνίδι με τη νταμπλούχο Βοσνίας θα διεξαχθεί την Τετάρτη (13/10, 19:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».
Η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (5/10), αεροπορικώς για το Βελιγράδι και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Μπρτσκο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Θρύλου, Δημήτρη Καζάζη ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών.
Η αποστολή του Ολυμπιακού για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν αποτελείται από τους εξής αθλητές: Άλεν Παγένκ, Δημήτρης Χαραλαμπίδης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, Ανδρέας Ανδρεάδης, Χέρμανς Έγκλεσκαλνς, Δημήτρης Ζήσης, Σταύρος Κασαμπαλής, Νίκος Ζουπάνης, Ηρακλής Παπαδόπουλος, Δημήτρης Τζιάβρας, Ανέστης Δαλακούρας, Πάβλε Πέριτς, Δημήτρης Εφραιμίδης.









