ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Διαφορά επιπέδου»

«Διαφορά επιπέδου»

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του στην εκτός έδρας νίκη με 3-0 σετ επί του ΟΦΗ έμεινε ο Δημήτρης Καζάζης. «Κάναμε μία αρχή όπως ακριβώς θέλαμε. Συγχαρητήρια και στην αξιόμαχη ομάδα του ΟΦΗ, νομίζω έκανε την προσπάθεια του. Υπήρχε διαφορά επιπέδου, ήμασταν σοβαροί, παίξαμε τόσο-όσο χρειαζόταν για μια καθαρή νίκη. Φέτος έχουμε τέσσερις ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο, αλλά και οι άλλες ομάδες είναι πάρα πολύ καλές, θα κάνουν πολλές... ζημιές, αλλά εύχομαι όχι στη δική μου ομάδα!

Ένα πρωτάθλημα πάρα πολύ δυνατό, κάθε ματς θα είναι ιδιαίτερο, κάθε αγωνιστική κρίσιμη και δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, για να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Καλή αρχή σε όλους για το πρωτάθλημα, με υγεία. Να πάνε όλα καλά», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στο Βόλεϊ Ανδρών.

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Ανδρεάδης είπε: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι, καταφέραμε και πήραμε τη νίκη με 3-0. Ο στόχος μας αυτός ήταν. Η ομάδα μας αγώνα με τον αγώνα θα παίζει ακόμα καλύτερα. Κρατάμε τη σοβαρότητα από σήμερα, ήμασταν μετρημένοι, ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας και ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Την Τετάρτη παίζουμε για το CEV Champions League. Κάθε βδομάδα θα έχουμε δύο ματς, Τετάρτη-Σάββατο, για αυτό και η ομάδα αποτελείται από 14 άξιους παίκτες και οποιαδήποτε στιγμή ο προπονητής μπορεί να κάνει αλλαγή και να βάλει κάποιον για να βοηθήσει. Έχουμε πολύ μεγάλο ρόστερ και ικανό και έτσι, μπορούμε να διαχειριστούμε τα πολλά ματς που θα έχουμε, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Βήμα-βήμα θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ