ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Καλή εικόνα, γεμάτο ρόστερ»

«Καλή εικόνα, γεμάτο ρόστερ»
Book Small Mobile

Στο μεγάλο ρόστερ που έχει ο Ολυμπιακός εστίασε η Παναγιώτα Ξανθοπούλου και αναφέρθηκε και στη νίκη επί του Αίαντα Ευόσμου αλλά και στην ευρωπαϊκή πρόκριση. «Ήταν ένα ματς, που θέλαμε να το πάρουμε με καθαρή νίκη. Ασχέτως με την κούραση, τα καταφέραμε, δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ωστόσο, είμαι πολύ χαρούμενη και για την ευρωπαϊκή μας πρόκριση. Περιμένουμε να παίξουμε τώρα με ΠΑΟΚ και Ηλυσιακό και μετά με την σερβική ομάδα, για τον τρίτο γύρο. Το καλό είναι, ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα γεμάτο ρόστερ, που μπορεί να ανταπεξέλθει σε πολλά παιχνίδια μαζεμένα.

Ξεκουράστηκαν και αρκετά κορίτσια σήμερα, γιατί πραγματικά η κούραση είναι πολύ μεγάλη. Μας δόθηκε η ευκαιρία κι εμάς να παίξουμε, να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε, για να μπορέσει ο προπονητής μας να μας εμπιστευτεί και αργότερα».

Από την πλευρά της, η Έλενα Μιλεντίγεβιτς τόνισε: «Ήταν μια καλή ευκαιρία σήμερα να ξεκουραστούν τα κορίτσια, που έπαιξαν το ευρωπαϊκό ματς και νομίζω ότι σε αυτά τα ματς είναι καλό να χρησιμοποιούνται και οι πιο νεαρές παίκτριες. Είχαμε μια καλή εικόνα, με βάση και την κούραση, γιατί γυρίσαμε χθες το βράδυ από το ταξίδι. Προχωράμε δυνατά στο πρωτάθλημα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που είναι ο βασικός μας στόχος και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, που ακόμα και σε αυτά τα ματς είναι στο πλευρό μας».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ