ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καζάζης: «Ήταν μία νίκη ψυχής»

Καζάζης: «Ήταν μία νίκη ψυχής»
Book Small Mobile

Την άποψη πως η νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ ήρθε με κατάθεση ψυχής εξέφρασε ο Δημήτρης Καζάζης. «Νομίζω, δεν ήταν τόσο ο αντίπαλός μας, όσο ο εαυτός μας. Θεωρώ, ότι είμαστε επηρεασμένοι από τις τελευταίες ήττες και η εικόνα μας ήταν χωρίς να πιστεύουμε στο παιχνίδι και χωρίς να κάνουμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Αυτό το ξεπεράσαμε μέσα στο ματς και πήραμε μια σημαντική νίκη και δύο βαθμούς, που είναι πολύ σημαντικοί για την εξέλιξη στο πρωτάθλημα.

Έχουμε ξεφύγει αρκετά από τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία και τώρα, προσπαθούμε να σηκώσουμε την ομάδα ψυχολογικά, για να μπορεί να ανταπεξέλθει στη συνέχεια. Νομίζω, ήταν μια νίκη ψυχής, βάλαμε και καθαρό μυαλό και κερδίσαμε.

Πέραν των προβλημάτων, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, ώστε η ομάδα να φτάσει σε καλά επίπεδα αγωνιστικά, αυτός είναι ο στόχος μας. Και περιμένουμε και τα παιδιά που έχουν προβλήματα να επιστρέψουν. Έχουμε μια βδομάδα τώρα να δουλέψουμε, να κάνουμε αποκατάσταση τραυματισμού, αλλά και το επόμενο ματς είναι δύσκολο, κόντρα στον Μίλωνα. Το μυαλό μας είναι πως θα πάρουμε την καθαρή νίκη», δήλωσε ο προπονητής του τμήματος Βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ