ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παρίσι: «Το καλύτερο για την ομάδα!»

Παρίσι: «Το καλύτερο για την ομάδα!»

Νέα εποχή στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου! Εποχή Κάρλο Παρίσι, με τον Ιταλό να είναι πλέον στο τιμόνι! Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής την πρόσληψη του Κάρλο Παρίσι. Ο Ιταλός κόουτς είναι εδώ και έτοιμος να οδηγήσει την ομάδα βόλεϊ Γυναικών, σε νέες διακρίσεις, σε τίτλους και επιτυχίες. Όπως επεσήμανε ο ίδιος, ωστόσο, το πρώτο που πρέπει να κάνει, είναι να μπει για τα καλά στο κλίμα της νέας του ομάδα. Στο κλίμα του Συλλόγου. Να μάθει απ’ έξω και ανακατωτά όλο το τμήμα και να γίνει ένα με αυτό!

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου τεχνικού της ομάδας βόλεϊ Γυναικών και οι πρώτοι στόχοι που θέτει, όπως τα κατέθεσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι σημαντικό ότι θα εργαστώ σε μια χώρα εκτός Ιταλίας και αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για τη δουλειά μου. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή και φιλόδοξη ομάδα και αυτό είναι πολύ καλό για εμένα.

Για αρχή θα πρέπει να μάθω πολλά πράγματα για τη ομάδα μου, το σύλλογο, το επιτελείο και ειδικά τις αθλήτριες, γιατί πρέπει να καταλάβω ποιο είναι το καλύτερο για αυτή την ομάδα. Έχω παρακολουθήσει ορισμένα ματς, αλλά πρέπει μέρα με τη μέρα να δουλέψουμε στις προπονήσεις.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να συνδεθούμε το συντομότερο δυνατό με τις αθλήτριες, γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο».

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ