ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το άσπρο-μαύρο η παραμύθα, τους διασύρει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός!

Το άσπρο-μαύρο η παραμύθα, τους διασύρει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός!

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου! Χωρισμένοι με την αλήθεια, προσπαθούν να κάνουν ξανά το άσπρο-μαύρο, στη γνωστή παραμύθα, σε φόντο πορτοκαλί! Η οποία αυτή τη φορά καταπιάνεται με το… βόλεϊ! Η παραμύθα προσπαθεί να βγάλει… ευνοημένο, τον ΚΑΘΑΡΑ ΘΙΓΜΕΝΟ Ολυμπιακό από την υπόθεση του ματς με τον ΠΑΟ, για τη Volley League! Την ιστορία με την καθυστέρηση στην κλήση του Ολυμπιακού, η οποία αν έφερνε τιμωρία, αυτή θα έβρισκε εφαρμογή στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, σε ματς με μικρότερη σημασία, από εκείνη των αγώνων του μίνι πρωταθλήματος τον πλέι οφ! Και με το 10% να είναι σε εφαρμογή. Αλλά τι μας λέει η παραμύθα; Ότι ο Ολυμπιακός… ευνοείται που δεν κλήθηκε σε απολογία! Έχουν προδιαγράψει την τιμωρία του και… αντί να λένε ότι ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ που αν του επιβληθεί, θα κληθεί να την εκτίσει στα πλέι οφ, εκεί όπου κρίνεται ο τίτλος, μας λένε ότι… ευνοείται κιόλας! Απίστευτη προπαγάνδα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Για ακόμα μία φορά οι «όπου φυσάει ο άνεμος» πορτοκαλί υπηρέτες της προπαγάνδας, επιχειρούν να κάνουν το άσπρο - μαύρο, νομίζοντας ότι θα εκθέσουν τον Ολυμπιακό. Αντ' αυτού έπεσαν πάλι στην παγίδα, που οι ίδιοι προσπάθησαν να στήσουν.

Σε μια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων επιχειρούν να παρουσιάσουν τον Ολυμπιακό ως ευνοημένο, σε μια υπόθεση που είναι ο ίδιος άμεσα θιγόμενος και η οποία ενδέχεται να αλλοιώσει την εξέλιξη του πρωταθλήματος της Volley League Ανδρών.

Προς αποκατάσταση της (αντέχεις τόση) αλήθειας και ενημέρωση όλων και κυρίως των κατευθυνόμενων κονδυλοφόρων, παραθέτουμε τα εξής, όσον αφορά τη μη κλήση σε απολογία του συλλόγου μας για τα γεγονότα της 13ης Δεκεμβρίου στο περιθώριο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό:

Όλο το διάστημα που έχει μεσολαβήσει μέχρι σήμερα η ενόχλησή μας στη Λίγκα, ώστε να μας ενημερώσει για την εν γνώση μας κλήση σε απολογία, ήταν αν όχι καθημερινή, πιεστική. Από πλευράς ΕΣΑΠ, η ενημέρωση που είχαμε ήταν ότι δεν έχουν λάβει την κλήση.

Αναρωτιόμασταν δε, τι συμβαίνει και υπάρχει αυτή η καθυστέρηση εξαιτίας της οποίας ενδέχεται να τιμωρηθούμε στους αγώνες του μίνι πρωταθλήματος, ενώ αν είχε τηρηθεί η διαδικασία θα είχαμε εκτίσει την πιθανή τιμωρία σε παιχνίδια που έδιναν τους μισούς βαθμούς βάσει του συστήματος διεξαγωγής της κανονικής διάρκειας της Volley League.

Παράλληλα σε ενδεχόμενη τιμωρία της έδρας, θα είχαμε ήδη εκτίσει την ποινή σε παιχνίδια όπου τα γήπεδα ήταν σχεδόν κλειστά αφού ίσχυε το 10% όσον αφορά την παρουσία φιλάθλων.

Περιμένουμε την δημόσια τοποθέτηση της Λίγκας προκειμένου να μην υπάρχουν σκιές σε μια υπόθεση που πάει να γίνει αυτό που δεν θέλαμε να πιστέψουμε εξ’ αρχής.

Το σκάνδαλο της μη κλήσης του Ολυμπιακού σε απολογία, για να τιμωρηθεί στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.

Και που είστε; Είχε δει κανείς τόσο μεγάλη ευαισθησία, από τη γνωστή παραμύθα, όταν οι φάκελοι έμεναν… ξεχασμένοι στα συρτάρια, για την υπόθεση τιμωρίας της ΑΕΚ στο χάντμπολ; Για τα γνωστά επεισόδια εντός γηπέδου, με τον Ολυμπιακό. Ατιμωρησία εκεί, αλλά… τσιμουδιά από τους προπαγανδιστές… Έτσι είναι, συνεχίζουν να εκτίθενται!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ