ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός | Πόλο: Δυο τελικοί και δυο κούπες Κυπέλλου, γιατί ΜΠΟΡΕΙΣ! (photos)

Ολυμπιακός | Πόλο: Δυο τελικοί και δυο κούπες Κυπέλλου, γιατί ΜΠΟΡΕΙΣ! (photos)

Ο Ολυμπιακός σε πόλο Γυναικών (17:00) και πόλο Ανδρών (19:00) αντιμετωπίζει στους τελικούς Κυπέλλου του Final 4 της Λάρισας Γλυφάδα και Βουλιαγμένη αντίστοιχα και βλέπει κούπες! Μια μεγάλη ημέρα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, καθώς έχει τη δυνατότητα να σηκώσει δύο κούπες μέσα σε λίγη ώρα…

Πόλο Γυναικών

Στις 17:00 ο μεγάλος τελικός της ομάδας πόλο Γυναικών, απέναντι στη Γλυφάδα, στο Final 4 της Λάρισας! Μετά τη νίκη στον ημιτελικό επί του κατόχου του LEN Trophy, Εθνικού, ο Θρύλος βουτάει ξανά σήμερα στην πισίνα, με στόχο να κατακτήσει το τρόπαιο και να συνεχίσει απτόητος προς το τερμπλ!

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος ήταν ανώτερος στον ημιτελικό και έδειξε ότι… την έχει την κούπα, θέλει και σήμερα να μπει συγκεντρωμένα στην πισίνα και να κάνει το παιχνίδι του. Η ομάδα είναι δυνατή, έδειξε και απέναντι στον Εθνικό ότι είναι ένα σκαλί πάνω από τον ανταγωνισμό και φουλάρει για να σηκώσει το τέταρτο Κύπελλο της ιστορίας του. Είναι ούτως ή άλλως ο πολυνίκης του θεσμού και έτσι μπαίνει στον τελικό, απέναντι στον ΑΝΟΓ, ως φαβορί και με τον αέρα της καλύτερης ομάδας! Προσγειωμένα, όμως και με συγκέντρωση…

Στις 17:00 το πρώτο σπριντ του μεγάλου τελικού, με τον Θρύλο να βλέπει κούπα! ΦΥΓΑΜΕ!

 

 

 

Πόλο Ανδρών

Ώρα τελικού και για την ομαδάρα του Θοδωρή Βλάχου! Στις 19:00 ο μεγάλος τελικός στο πόλο Ανδρών, με τη Βουλιαγμένη! Και μεγάλος τελικός και παραδοσιακό ντέρμπι στο πόλο, ανάμεσα σε δύο μεγάλες δυνάμεις. Με τον Θρύλο, φυσικά, να είναι πιο δυνατός και έτοιμος να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη, η οποία θα σημάνει και κούπα! Ο Θρύλος, ο οποίος στον ημιτελικό με την ΑΕΚ δεν χρειάστηκε να φορτσάρει ιδιαίτερα, παίρνοντας την πρόκριση που επιθυμούσε, έχει δυνάμεις και φυσικά την ανωτερότητά του, με το μέρος του, απέναντι στον αντίπαλό του.

Η ομάδα του Ολυμπιακού μετρά ήδη 22 Κύπελλα και στοχεύει στο 23ο της ένδοξης ιστορίας του, θέλοντας να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τον Θρύλο του! Ο Ολυμπιακός προβάλλει φυσικά ως το φαβορί του μεγάλου τελικού, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξει μέσα στην πισίνα, όπου οφείλει να βγάλει τον απολύτως καλύτερο εαυτό του. Σε τελικούς δεν παίζει μόνο το… σήμα στο σκουφάκι, αλλά κυρίως το ΠΑΘΟΣ και η ΘΕΛΗΣΗ για την ΚΟΥΠΑ.

Πάμε ΘΡΥΛΕ!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ