ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Λιώνουμε» τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη!

«Λιώνουμε» τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη!

Ελάχιστες ημέρες μετά το έπος του κλειστού του «Αγ. Θωμά», ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στην Ελλάδα και στη Volley League και βρίσκει ξανά απέναντί του τον Παναθηναϊκό! Τον υποδέχεται εκ νέου στο Ρέντη και η αλήθεια είναι πως με τη… φόρα την οποία ο Θρύλος έχει πάρει τώρα, το ματς θα έχει ξανά τρομερό ενδιαφέρον!

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται, η θέση μας είναι δίπλα στην ομάδα, στο Ρέντη και οφείλουμε όλοι να δώσουμε το παρών! Το κλειστό πρέπει να… κοχλάζει και η ατμόσφαιρα πρέπει να είναι ανάλογη, για τους μεγάλους θριαμβευτές του «Αγ. Θωμά».

Δείτε λεπτομέρειες για τη διάθεση εισιτηρίων σήμερα:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Volley League Ανδρών στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» (Σάββατο 18/2, 21:30), με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του για τα εξής:

Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται ανήμερα του αγώνα από το «Μελίνα Μερκούρη» από τις 19:30 μέχρι την εξάντλησή τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 5€ (κεντρική κερκίδα), 10€ (VIP), 30€ court seats.

*Υπενθυμίζεται ότι ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, μέχρι την κάλυψη της χωρητικότητας του γηπέδου.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ