ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Ερασιτέχνης Θρύλος έφτασε τα 10 ευρωπαϊκά τρόπαια στην εποχή Μαρινάκη-Κουντούρη!

Ο Ερασιτέχνης Θρύλος έφτασε τα 10 ευρωπαϊκά τρόπαια στην εποχή Μαρινάκη-Κουντούρη!

Τα 14 ευρωπαϊκά τρόπαια έφτασε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, έπειτα από την κατάκτηση του CEV Challenge Cup, σε μία «μαγική» βράδια στο κατάμεστο και «καυτό» ΣΕΦ από 15.000 κόσμο, όπου η ομάδα βόλεϊ Ανδρών πανηγύρισε τον τρίτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία της! Το αξιοσημείωτο, ωστόσο είναι, ότι τα 10 από αυτά τα τρόπαια έχουν κατακτηθεί επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη. Για την ακρίβεια, από το 2014 και μετά, ο Θρύλος έχει σηκώσει 10 ευρωκούπες, στα ομαδικά σπορ του Ερασιτέχνη!

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός κατέκτησε 10 ευρωπαϊκούς τίτλους σε μόλις 12 χρόνια από τα 98 της τεράστιας και θρυλικής ιστορίας, σε μία περίοδο όπου κυριάρχησαν πολύ δύσκολες συνθήκες (μνημόνια, πανδημία, φορολόγηση ερασιτεχνικού αθλητισμού)... Το πιο εντυπωσιακό είναι όμως ότι μιλάμε για 10 ευρωπαϊκά στα τελευταία εννέα χρόνια, μιας και τη σεζόν 2019-20 δεν ολοκληρώθηκαν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω κορωνοϊού.

Ο Θρύλος συνεχίζει να μετράει τρόπαια, αλλά όπως φαίνεται έχει χάσει το μέτρημα με τόσα που έχει κατακτήσει την τελευταία δεκαετία αλλά και γενικότερα, όταν στην τροπαιοθήκη του υπάρχουν 14 ευρωπαϊκές κούπες! Υπερηφάνεια λέγεται αυτό... Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει κατακτήσει ποτέ ευρωπαϊκό τρόπαιο στα ομαδικά αθλήματα του Ερασιτέχνη σε όλη του την ιστορία. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός μόνο τα τελευταία εννιά χρόνια έχει σηκώσει 10 ευρωπαϊκά τρόπαια!

Ουσιαστικά, κάθε χρόνο βλέπουμε και ένα ευρωπαϊκό! Και επίσης κάθε χρόνο βλέπουμε και δύο τελικούς κατά μέσο όρο! Αν δεν είχαμε ακύρωση των διοργανώσεων λόγω πανδημίας, ο Ολυμπιακός θα είχε φτάσει και σε άλλους ευρωπαϊκούς τελικούς. Είτε στο πόλο, είτε στο βόλεϊ... Εντός συνόρων ωστόσο οι κούπες «μιλάνε» εδώ και χρόνια μόνες τους.. Το 100-9 που έφτασαν οι τίτλοι Ολυμπιακού-ΠΑΟ στην εποχή Μαρινάκη-Κουντούρη και το οποίο έχει ήδη επεκταθεί, φανερώνει όλη την αλήθεια!

Ζούμε όσα όλοι άλλοι μπορούν μόνο να ονειρεύονται! Αυτός είναι ο Ολυμπιακός! Αυτός είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός Σύλλογος στον πλανήτη Γη!

2013-14: LEN Trophy πόλο Γυναικών

2014-15: Champions League πόλο Γυναικών

2015: Super Cup Ευρώπης πόλο Γυναικών

2017-18: Champions League πόλο Ανδρών

2017-18: Challenge Cup βόλεϊ Γυναικών

2020-21: Champions League πόλο Γυναικών

2021: Super Cup Ευρώπης πόλο Γυναικών

2021-22: Champions League πόλο Γυναικών

2022: Super Cup Ευρώπης πόλο Γυναικών

2022-23: Challenge Cup βόλεϊ Ανδρών

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ