ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Και ο κόσμος σου θα τραγουδά...

Και ο κόσμος σου θα τραγουδά...

Θρύλος είσαι, για το League Cup φουλάρεις! Ο Κυπελλούχος Ευρώπης ρίχνεται στη «μάχη» για την κατάκτηση και αυτού του τίτλου. Τον θέλει πολύ και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, να τον πάρει!

Το Σάββατο (8/4) στις 21:30 o Θρύλος, θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του League, υποδεχόμενος τους «πράσινους» στο -κατάμεστο, όπως αναμένεται- κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στην πρώτη «μάχη» των τελικών του League Cup.

Στον πρώτο, τελικό της διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και με έξτρα «όπλο» τον «πύρινο» τους κόσμο, να πάρουν «καθαρή» νίκη επί του «αιώνιου πελάτη», ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα της κατάκτησης του τίτλου.

Την Μ.Τετάρτη (12/4, 21:00), ο Ολυμπιακός θα δώσει τη ρεβάνς με τους «πράσινους» στο Μαρούσι, στο ΟΑΚΑ, με στόχο την πρόκριση την κούπα

Όσον αφορά στα εισιτήρια του αυριανού ευρωπαϊκού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη, υπενθυμίζεται η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Θρύλου: ««Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. για τον 1ο τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς» απέναντι στον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 08/04/2023 και ώρα 21:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» ενημερώνει τους φιλάθλους του τα εξής:

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης διατίθενται:

Α) Μέσω internet (www.olympiacossfp.gr) και από την Ticketmaster καθημερινά, όλο το 24ώρο και έως την εξάντλησή τους.

Β) Από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ.Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 19-Εμπορική Στοά) την Παρασκευή (07/04/2023) και ώρες 11:00-18:00 και το Σάββατο (08/04/2023) 10:00-19:00 και από τις 19:30 έως την έναρξη της αναμέτρησης από το εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 20€ (VIP), 40€ (Baseline-Court Seats).

*Στον 1o τελικό του League Cup δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους, παρά μόνο τα εισιτήρια διαρκείας του βόλεϊ».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ