ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλος είσαι, το γυρνάς και το σηκώνεις!

Θρύλος είσαι, το γυρνάς και το σηκώνεις!

Όταν χάνεται μια «μάχη», προφανώς δεν χάνεται και ο πόλεμος. Αρκεί η ανασύνταξη να είναι άμεση και αρκεί η ομάδα που βρίσκεται να «κυνηγάει», να διατηρεί την πίστη της, στις δυνάμεις της και σε αυτά τα οποία μπορεί να κάνει. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν όπως έπρεπε, στον πρώτο τελικό του League Cup. Μπορεί να γυρίσει την κατάσταση στη ρεβάνς, αν εκεί είναι όπως πρέπει.

Και πως «πρέπει» να είναι ο Θρύλος, για να σηκώσει και αυτή την κούπα; Πιο «ατσάλινος». Πιο παθιασμένος και πιο βέβαιος, για την επιτυχία του. Ανατροπή με «ίσως», «μα» και «μου» δεν γίνεται. Το ταλέντο και η ποιότητα δεν λείπουν από την ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Η σωστή καθοδήγηση από τον πάγκο και η διαφορετική προσέγγιση από τους παίκτες, στο τάραφλεξ, είναι τα απαραίτητα στοιχεία, τα οποία η ομάδα θα χρειαστεί να φέρει μπροστά, στη ρεβάνς.

Άλλωστε, το έχει κάνει ξανά. Και θα το κάνει ξανά. Τη Μεγάλη Τετάρτη, ο Θρύλος θα πρέπει να εμφανιστεί ακόμη πιο δυνατός. Ακόμη πιο έτοιμος. Ακόμη πιο πεισμωμένος, για τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός είναι άλλο μέγεθος. Το απέδειξε σηκώνοντας το Challenge Cup. Το απέδειξε όταν, έχοντας μειονέκτημα, σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, πήγε στην έδρα του και τον νίκησε, για να πάρει εκείνος την πρόκριση. Είναι άλλη η δυναμική του Θρύλου. Είναι άλλη η δυναμική του εμβλήματος στο στήθος της ερυθρόλευκης και ριγωτής φανέλας. Είναι ο Δαφνοστεφανωμένος Έφηβος, ο οποίος ωθεί τους παίκτες μπροστά.

Πάμε γερά, Θρύλε! Όπως στο Challenge Cup!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ