ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Refuse to lose!

Refuse to lose!

Αν δεν είσαι Ολυμπιακός, δεν μπορείς να το καταλάβεις… Δεν έχεις τη δυνατότητα να το αντιληφθείς και να το νιώσεις… Δεν ξέρεις πως είναι. Αυτό το μεγαλείο, αυτού του Συλλόγου, αυτή η καταιγίδα που στο διάβα της είναι ικανή να παρασύρει τα πάντα, είναι προνόμιο του Θρύλου… Και για αυτό τον είπαν Θρύλο… Τέτοια ανατροπή, τέτοια μάγκικη νίκη, μόνο ο Ολυμπιακός την έχει στο αίμα του και μπορεί να την πετύχει…

Αν του είχαν επιτρέψει να πάρει αυτό που άξιζε, στο 2ο ματς, στην Πυλαία. Αν του είχαν επιτρέψει να πάρει τη νίκη την οποία εδικαιούτο. Τη νίκη την οποία είχε στα χέρια του, παραμένοντας καλύτερος για 4/5 σετ, στο κλειστό της Θεσσαλονίκης… Αλλά δεν… Δεν του το επέτρεψε το σύστημα.

Ο Ολυμπιακός επανήλθε. Επανήλθε πιο δυνατός και συνεχίζει για τον τίτλο. Γιατί τον αξίζει. Γιατί είναι καλύτερος. Γιατί το θέλει πολύ. Και γιατί μπορεί. Οι άλλοι είναι που δεν μπορούν. Δεν μπορούν να τον σταματήσουν και έχουν την ταυτότητα «Refuse to lose». Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Παίζουν πάντα για τη νίκη και τις περισσότερες φορές καταφέρνουν να την πάρουν.

Ο Ολυμπιακός έχει μέταλλο νικητή και καρδιά… λιονταριού!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ