ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ του ελληνικού βόλεϊ!

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ του ελληνικού βόλεϊ!

Το 31ο πρωτάθλημα της ιστορίας του πανηγύρισε το βράδυ της Παρασκευής (28/4) ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» σε μία σειρά που μπορούσαν να είχαν πάρει «σκούπα» ΠΑΟΚ, αν δεν γινόταν η «σφαγή» στο δεύτερο τελικό, κατάφεραν να κατακτήσουν ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Όπως και να΄χει οι ΜΑΓΚΕΣ του Τζουλιάνι σήκωσαν την κούπα της Volleyleague για 31η φορά στην ιστορία τους, δίνοντας τις δικές τους... απαντήσεις με τον πιο πειστικό τρόπο.

Ο Θρύλος απέδειξε για άλλη μια φορά, ότι είναι ο Αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ. Οι πρωταθλητές κέρδισαν τους δύο μεγάλους στόχους (Πρωτάθλημα και Ευρωπαικό) και απέδειξαν για ακόμα μία φορά ότι είναι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ του Ελληνικού βόλεϊ.

Ο Θρύλος νίκησε και γλέντησε όπως χρειαζόταν, όπως απαιτούσε ο κόσμος του. Πανηγύρισε το 31ο πρωτάθλημα. Το πανηγύρισε μέσα στην Πυλαία. Ηδονή!

Και μπορεί να μην είχαμε φιέστα μέσα στην Πυλαία, ή έστω... πασίγιο, είχαμε, όμως, κούπα. Οι «ερυθρόλευκοι» σήκωσαν κούπα μέσα στην Πυλαία και το χάρηκαν με την ψυχή τους. Τι να λέμε τώρα.

Με την τεράστια προσφορά του ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη, την σπουδαία διοικητική καθοδήγηση του Μιχάλη Κουντούρη, των ΓΑΥΡΩΝ με την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου, ο Ολυμπιακός δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ποιος είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στον κόσμο.

Πραγματικά, ποιος να συγκριθεί με τον Ολυμπιακό...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ