ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Πρωταγωνιστής ΠΑΝΤΟΥ με την στήριξη του κόσμου!

Πρωταγωνιστής ΠΑΝΤΟΥ με την στήριξη του κόσμου!

Από αύριο, Δευτέρα, 11 Ιουλίου, τίθεται στη διάθεση του κόσμου η Κάρτα Φιλάθλου του Ολυμπιακού για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Ο κόσμος της ομάδας έχει καταλάβει τη σημασία της, μιας και κανείς δεν παραβλέπει το γεγονός πως με αυτή την πρωτοποριακή κίνηση, η οποία εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια, τα τμήματα του Ερασιτέχνη έχουν ενισχυθεί σημαντικά και έχουν απογειωθεί.

Όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη έχουν υψηλούς στόχους και βλέψεις πρωταθλητισμού σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουν.

Τα 10 ευρώ που χρειάζονται για την Κάρτα Φιλάθλου, η οποία είναι απαραίτητη για να βγάλεις εισιτήριο και να παρακολουθείς τα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού σε ΟΛΑ τα αθλήματα, πηγαίνουν στα ταμεία του Ερασιτέχνη.

Μπορεί να διακρίνει κανείς, άλλωστε, πως με την εξαιρετική διαχείριση επί Προεδρίας Μιχάλη Κουντούρη, αλλά και με την πολύτιμη βοήθεια τόσο από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και από τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, ο Ερασιτέχνης έχει "καθαρίσει" από τα χρέη των προηγούμενων διοικήσεων και έχει ενισχυθεί σημαντικά.

Είπαμε, ΟΛΟΣ ο κόσμος οφείλει να βγάλει Κάρτα Φιλάθλου για να στηρίξει τον Ερασιτέχνη, μα πάνω απ’ όλα τον Ολυμπιακό, ως σύλλογο. Όλα τα προηγούμενα χρόνια που είχε τεθεί σε εφαρμογή η Κάρτα Φιλάθλου, ο κόσμος ήταν εκεί, δίπλα στην ομάδα και βοήθησε κι εκείνος από την πλευρά του να γίνει πανίσχυρος ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός και να τον βλέπουμε όχι μόνο να σηκώνει σχεδόν όλες τις κούπες στην Ελλάδα, αλλά και να φτάνει και σε κατακτήσεις Ευρωπαϊκών τροπαίων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Ο κόσμος, η μεγάλη μας δύναμη"

    Πέντε αθλητές του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, καλούν τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται και φέτος, αρχής γενομένης με την αγορά Κάρτας Φιλάθλου...

  • Κάρτα φιλάθλου ΟΛΟΙ!

    Κάρτα φιλάθλου ΟΛΟΙ!

    Ξεκινάει τη Δευτέρα η διάθεση της νέας Κάρτας Φιλάθλου - Κυκλοφορούν και τα εισιτήρια διαρκείας στο Βόλεϊ Ανδρών...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ