ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κουμεντάκης: «Ενωμένοι στα δύσκολα, να είναι πολύ μακρύ το ευρωπαϊκό μας ταξίδι» (video)

Κουμεντάκης: «Ενωμένοι στα δύσκολα, να είναι πολύ μακρύ το ευρωπαϊκό μας ταξίδι» (video)

Στη σεζόν 2023-24 «μπαίνει», την Τετάρτη (25/10), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του περσινού Challenge Cup, ρίχνονται στη «μάχη» του Champions League, δίνοντας το πρώτο τους επίσημο ματς για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Στις 19:00 (COSMOTE SPORT 7HD), ο Θρύλος αντιμετωπίζει την Ράντνικ Μπιγιελίνα στο Βελιγράδι, στο κρίσιμο πρώτο ματς του πρώτου προκριματικού γύρου του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού. Στόχος των «ερυθρόλευκων» η νίκη επί της ομάδας από τη Βοσνία, με «φόντο» τη δεύτερη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του Champions League, την Πέμπτη (26/10, 19:00), με τη διοργανώτρια Παρτιζάν στη Σερβία.

Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας αναχώρησε σήμερα, Τρίτη (24/10) μεσημέρι, από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», με προορισμό την πρωτεύουσα της Σερβίας, ξεκινώντας το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Ο διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού, Ραφαήλ Κουμεντάκης, δήλωσε: «Πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινάει αυτό το ταξίδι για εμάς και ελπίζουμε να είναι πολύ μακρύ. Πέρυσι, είχαμε μια τρομερή εμπειρία στην Ευρώπη, η ομάδα έχει μείνει σχεδόν ίδια. Δύο δύσκολα παιχνίδια στην αρχή, αυτό είναι το τίμημα της Ευρώπης, πρέπει να είσαι πιο γρήγορα έτοιμος, με μεγαλύτερη αντοχή και συνέπεια. Είναι, όμως, ένα πάρα-πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα να αγωνίζεσαι με την ομάδα σου στην Ευρώπη. Εύχομαι, όλοι οι αθλητές να έχουν υγεία, να είμαστε ενωμένοι στα δύσκολα που θα έρθουν αυτή την αγωνιστική χρονιά, ελπίζω σε ό,τι καλύτερο».

Δείτε το βίντεο:

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ