ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βόλεϊ: Δράση για Άνδρες και Γυναίκες!

Βόλεϊ: Δράση για Άνδρες και Γυναίκες!

Φουλ δράση και σήμερα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Απέναντι στην Κηφισιά εκτός έδρας οι Άνδρες και απέναντι στον Ηλυσιακό, εντός έδρας, οι Γυναίκες στο Ρέντη. Στις 17:00 οι Άνδρες, στις 19:00 οι Γυναίκες! Πάμε να δούμε αναλυτικά:

Με αμείωτη ένταση, συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία το Σάββατο (18/11), αγωνίζεται εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του Challenge Cup, αντιμετωπίζουν την Κηφισιά στο Ζηρίνειο, στις 17:00 (ESAP TV), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Volley League.

 Μετά τη νίκη (3-1) επί του Άθλου Ορεστιάδας στο Ρέντη (3η αγωνιστική), ο Θρύλος θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του στην έδρα της Κηφισιάς, ώστε να κάνει το «τέσσερα στα τέσσερα» στο πρωτάθλημα.

Δύο ώρες μετά, στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, μετά την πρόκριση στη φάση των «16» του Challenge Cup. Τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον Ηλυσιακό, τον οποίο υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 5η αγωνιστική της Volley League.

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην VDU Κάουνας, στη ρεβάνς του δεύτερου γύρου του Challenge Cup και την άνετη επικράτηση (3-0) σε 52 λεπτά, οι «ερυθρόλευκες» αγωνίζονται και πάλι στο Ρέντη, αυτή τη φορά με τον Ηλυσιακό και στοχεύουν στην τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ