ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δαλακούρας: «Να πανηγυρίσουμε άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα»

Δαλακούρας: «Να πανηγυρίσουμε άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα»

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού επιστρέφει στη «μάχη» του πρωταθλήματος, το Σάββατο (25/11). Οι κάτοχοι του Challenge Cup αφήνουν -για λίγο- στην... άκρη την Ευρώπη και στις 15:30 (ESAP TV), υποδέχονται την Καλαμάτα 80 στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 5η αγωνιστική της Volley League, με στόχο το «πέντε στα πέντε». 

Ενόψει του αγώνα με την Καλαμάτα ο Ανέστης Δαλακούρας έδωσε το σύνθημα της νίκης, ενώ μίλησε και για την τρομερή εμφάνιση των Πειραιωτών απέναντι στη Ζάκσα.

Συγκεκριμένα, ο Δαλακούρας δήλωσε: «Μας αφήνει πίκρα το αποτέλεσμα του Champions League, καθώς κάναμε καλή εμφάνιση και μπορούσαμε να πάρουμε έστω έναν βαθμό. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας, όμως, γιατί έχουμε την αγωνιστική με την πολύ αξιόμαχη Καλαμάτα. Μια ομάδα, η οποία έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία μέχρι τώρα και δεν παρατάει κανένα παιχνίδι. Σίγουρα, χρειάζεται συγκέντρωση και προσοχή το ματς, ώστε να πανηγυρίσουμε άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα και έπειτα, να επικεντρωθούμε και πάλι στην Ευρώπη και το Champions League».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ