ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βόλεϊ: Δράση για Άνδρες και Γυναίκες!

Βόλεϊ: Δράση για Άνδρες και Γυναίκες!

Φουλ δράση και σήμερα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Απέναντι στην Kαλαμάτα εντός έδρας οι Άνδρες και απέναντι στο Μαρκόπουλο, εντός έδρας, οι Γυναίκες στο Ρέντη. Στις 15:30 οι Άνδρες, στις 19:30 οι Γυναίκες! Πάμε να δούμε αναλυτικά:

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση στην Πολωνία, στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης -τα τρία τελευταία χρόνια- Ζάκσα και την πρεμιέρα στη φάση των ομίλων του Champions League, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού επιστρέφει στη «μάχη» του πρωταθλήματος, το Σάββατο (25/11).

Οι κάτοχοι του Challenge Cup αφήνουν -για λίγο- στην... άκρη την Ευρώπη και στις 15:30 (ESAP TV), υποδέχονται την Καλαμάτα 80 στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 5η αγωνιστική της Volley League, με στόχο το «πέντε στα πέντε».

Τέσσερις μετά, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα από το κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Το Σάββατο (25/11) στις 19:30, τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον ΑΟ Μαρκόπουλου στο Ρέντη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Volley League, με στόχο το δεύτερο διαδοχικό τους θετικό αποτέλεσμα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ