ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξεκίνησαν οι πρωταθλήτριες

Ξεκίνησαν οι πρωταθλήτριες

Το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, στις εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά φέτος και γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Χάρη Παυλίδη ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τη σεζόν 2016-2017.

Το "παρών" έδωσαν οι εξής πολίστριες: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Μαρία Σώρα, Σήλια Λογοθέτη,  Ειρήνη Νίνου και Ξένια Πέττα.

Απουσίαζαν οι Ιωάννα Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου και Βάσω Πλευρίτου που είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Νεανίδων και οι Ρομπέρτα Μπιανκόνι, Τζούλια Έμολο και Γιάσμιν Σμιτ. Οι δυο Ιταλίδες αναμένονται στη χώρα μας την Πέμπτη 15/9 προκειμένου να ενσωματωθούν στην προετοιμασία ενώ η Γιάσμιν Σμιτ θα μπει με την υπόλοιπη ομάδα τον Οκτώβριο.

Παυλίδης: "Ίδιοι στόχοι, ποιοτικότερη ομάδα"
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, δήλωσε: "Ξεκινάμε τη χρονιά έχοντας τους ίδιους στόχους. Την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού και του πρωταθλήματος. Περιμένω να παίξουμε καλύτερα από πέρσι αφού θα είναι σαφώς καλύτερες οι προπονήσεις γιατί δεν θα έχουμε τις διακοπές της προηγούμενης σεζόν.  Η ομάδα θα είναι ποιοτικότερη αυτή τη χρονιά.  Είναι βασικό ότι οι μικρές τελείωσαν το σχολείο και θα μπορούν να κάνουν πρωί βράδυ προπόνηση,  οπότε θα είμαστε περισσότερο χρόνο όλοι μαζί και αυτό θα ωφελήσει όλη την ομάδα".

Μανωλιουδάκη: "Πρωτάθλημα και Final Four"
Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, είπε: "Οι στόχοι όπως κάθε χρόνο είναι η ομάδα μας να κατακτήσει το πρωτάθλημα και φυσικά μια θέση στο Final Four. Θεωρώ με τις προσθήκες που έχουμε κάνει ότι όλα θα πάνε καλά. Εύχομαι να κυλήσει μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς γιατί είναι πολύ σημαντικό και να μπορέσουμε να δίνουμε το 100% σε όλες τις προπονήσεις. Τέλος εύχομαι και φέτος να είναι στο πλευρό μας οι οπαδοί μας αφού η παρουσία τους είναι απαραίτητη για εμάς".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η

    Η "εικόνα" της νέας Euroleague

    Έγινε η κλήρωση της 1ης προκριματικής φάσης. Από τη 2η μπαίνουν στη διοργάνωση οι «ερυθρόλευκες»

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ