ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η "εικόνα" της νέας Euroleague

Η

Η νέα χρονιά σε ό,τι αφορά την Euroleague στο πόλο Γυναικών ξεκίνησε από σήμερα. Με την κλήρωση της 1ης προκριματικής φάσης που έγινε στο Alphen aan den Rijn. Με τα κορίτσια του Ολυμπιακού να μπαίνουν στη διοργάνωση από τον επόμενο γύρο, τον 2ο προκριματικό. Σήμερα βγήκαν οι 4 όμιλοι του πρώτου γύρου.

Γκρουπ Α (Ντουναουβάρος): Ντουναουβάρος (Ουγγαρία), BVSC Βουδαπέστης (Ουγγαρία), Μεσίνα (Ιταλία), Χάιντελμπεργκ (Γερμανία).

Γκρουπ Β (Ουτρέχτη): Βουλιαγμένη (Ελλάδα), Σαντ Αντρέου (Ισπανία), Ρέθυμνο (Ελλάδα), Μπάγερ Ίρντιγκεν (Γερμανία), Ουτρέχτη (Ολλανδία).

Γκρουπ Γ (Πόρτο): Ούγκρα (Ρωσία), Πορτουένσε (Πορτογαλία), Μπολιάσκο (Ιταλία), Γκούντα (Ολλανδία), Λέιντεν (Ολλανδία).

Γκρουπ Δ (Πάντοβα): Ματαρό (Ισπανία), Πάντοβα (Ιταλία), Λιλ (Γαλλία), Ότερ Λονδίνου (Αγγλία).

Από κάθε όμιλο περνούν οι τρεις πρώτες, ενώ στην επόμενη φάση εκτός από τον Ολυμπιακό έχουν περάσει η Σαμπαντέλ (Ισπανία), η Ουίπεστ (Ουγγαρία) και η Κίνεφ Κίρισι (Ρωσία). Εκεί θα έχουν και πάλι 4 ομίλους, για τη δεύτερη προκριματική φάση, όπου θα περάσουν οι δύο πρώτοι ανά γκρουπ στην οκτάδα της διοργάνωσης. Εκεί, οι 4 νικητές πηγαίνουν στο Final-4 της Euroleague, οι 4 χαμένοι στο Final-4 του Len Trophy.

Ο πρώτος προκριματικός όμιλος θα γίνει 2-4 Δεκεμβρίου 2016, ενώ ο δεύτερος 13-15 Ιανουαρίου 2017. Τα προημιτελικά στις 25 Φεβρουαρίου και 11 Μαρτίου 2017, ενώ τα δύο Final-4 στις 14-15 Απριλίου 2017 (Len Trophy) και 28-29 Απριλίου 2017 (Euroleague), αντίστοιχα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ