ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Υδραϊκός όπως λέμε... Γιαντράν!

Υδραϊκός όπως λέμε... Γιαντράν!

Την Πέμπτη ματς για το Κύπελλο, το Σάββατο ματς για το πρωτάθλημα και την προσεχή Τετάρτη ματς για το LEN Champions League. Η αρχή έγινε για τους "ερυθρόλευκους" με την πρόκριση στο Final-4 κόντρα στο Παλαιό Φάληρο. Και τώρα σειρά έχει η Α1 και η Ευρώπη. Στον Ολυμπιακό βλέπουν ένα-ένα τα ματς.

Αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο με τον Υδραϊκό, στις 14:30, στο "Π. Καπαγέρωφ" για την 10η αγωνιστική. Το "10 στα 10" θα γίνει έτσι κι αλλιώς, αφού η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Όμως, ο Θοδωρής Βλάχος και οι παίκτες του έχουν στο μυαλό και το ματς με την Γιαντράν που ακολουθεί, σε λίγες ημέρες, κι αυτό στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Και η σαββατιάτικη αναμέτρηση θα έχει το χαρακτήρα της πρόβας τζενεράλε για το ματς με την ομάδα από το Μαυροβούνιο. Με τον Έλληνα τεχνικό να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και να δοκιμάζει και ορισμένα πράγματα ενόψει LEN Champions League.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • 21 γκολ πριν τη Γιαντράν

    21 γκολ πριν τη Γιαντράν

    Σε καλή κατάσταση ο Ολυμπιακός πριν το σημαντικό ματς (03/02) του LEN Champions League. Επικράτησε 21-2 του Υδραϊκού, με τους "ερυθρόλευκους" να τιμούν τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7

  • Πρόκριση στο... ρελαντί!

    Πρόκριση στο... ρελαντί!

    Ο Ολυμπιακός νίκησε 20-4 το Παλαιό Φάληρο και πέρασε στο Final-4 του Κυπέλλου

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ