ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το πρώτο "γλέντι"

Το πρώτο

Τριήμερο αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ είναι αυτό που ξεκίνησε για το Θρύλο. Το "μενού" έχει και ποδόσφαιρο, και ποδόσφαιρο Νέων, και μπάσκετ και πόλο. Από το ματς στην πισίνα, στο "Ποσειδώνιο" στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν οι νίκες για το Θρύλοι. Οι "ερυθρόλευκοι" στα χαλαρά επικράτησαν 15-2 των Θεσσαλονικέων, χωρίς να φορτσάρουν. Διότι ακολουθεί την Τετάρτη το δεύτερο ματς με τη Γιαντράν, στο Μαυροβούνιο, που έχει τεράστια σημασία για τους νταμπλούχους Ελλάδας σε ό,τι αφορά τις ευρωπαϊκές τους βλέψεις στο LEN Champions League.

Σε ό,τι αφορά την εικόνα του ματς, το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟΚ ήταν να περιορίσει την επιθετική δράση του Ολυμπιακού στο πρώτο οκτάλεπτο. Στη συνέχεια οι "ερυθρόλευκοι" ανέβασαν στροφές και πέτυχαν μια ακόμα νίκη, την 11η σε 11 ματς στο φετινό πρωτάθλημα. Με κορυφαίο τον Άγγελο Βλαχόπουλο που σημείωσε 6 γκολ. Ο  Θόδωρος Βλάχος, θέλοντας να κρατάει ζεστούς και τους δύο τερματοφύλακες της ομάδας, μοίρασε το χρόνο συμμετοχής τους, μιας και ο Πάβιτς αγωνίστηκε στα δυο πρώτα οκτάλεπτα, με τον Γαλανόπουλο να παίζει στο τρίτο και το τέταρτο.

Επίσης, με αυτό το 15-2 και το "11 στα 11" που έχει ο Ολυμπιακός κατέκτησε και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-4, 0-5, 1-4.

ΠΑΟΚ: Στρ. Κεχαγιάς, Προσινικλής, Μιτελούδης, Κουτσιαλής 1, Ι. Κόχειλας, Τζελάτης, Παπαποστόλου 1, Νικολαΐδης, Δημητριάδης, Θωμάκος, Μαζοκοπάκης, Σολανάκης, Φοροτζίδης, Τσολακούδης, Μουρατίδης.

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γούνας 2, Φουντούλης, Σμιθ, Ποντικέας 1, Δερβίσης 2, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Γενηδουνιάς 1, Βλαχόπουλος 6, Γαλανόπουλος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Με το μυαλό στο Champions League

    Με το μυαλό στο Champions League

    Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το "11 στα 11" κόντρα στον ΠΑΟΚ, έχοντας κατά νου και το δεύτερο ματς με τη Γιαντράν

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ