ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εξαιρετική δουλειά...

Εξαιρετική δουλειά...
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ο στόχος των Ακαδημιών πόλο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού δεν είναι μονάχα η άθληση των παιδιών, αγοριών και κοριτσιών, αλλά παράλληλα η ανάδειξη αθλητών από τα "σπλάχνα" του συλλόγου, οι οποίοι στην πορεία θα πάρουν τις ευκαιρίες στις "μεγάλες" ομάδες και θα τις ενισχύσουν. Μια διαδικασία παραγωγής νέων πρωταγωνιστών μέσα στην πισίνα!

Ειδικά στο γυναικείο πόλο ο Χάρης Παυλίδης είναι αυτός που αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό τις ικανότητες των νέων κοριτσιών του Ολυμπιακού. Εκείνες οι κοπέλες που αφήνουν άριστα δείγματα ως μέλη των Ακαδημιών και παίρνουν τις ευκαιρίες από τον τεχνικό των υπέρ-Πρωταθλητριών Ευρώπης. Ειδικά τη φετινή σεζόν, αυτό έχει συμβεί σε πολλές περιπτώσεις.

Στο σημερινό ματς με τον Ποσειδώνα Ιλισίων, δύο ακόμα νεαρές αθλήτριες πήραν το... βάπτισμα του πυρός στην "πρώτη" ομάδα. Ήταν η σειρά για την Ελένη Φουντωτού και την Παναγιώτα Νίνου. Οι δύο ήταν στην αποστολή και μάλιστα αγωνίστηκαν.

Με την πρώτη να προσθέτει το όνομά της στη λίστα των σκόρερ για τις "ερυθρόλευκες", καθώς 1:19 πριν το φινάλε βγήκε στην κόντρα και σκόραρε, διαμορφώνοντας το τελικό 26-2! Το σημαντικό, όμως, είναι το πλάνο πάνω στο οποίο δουλεύει ο Θρύλος.

Δηλαδή τα νεαρά κορίτσια βλέπουν από τον Χάρη Παυλίδη να τους δίνει ευκαιρίες, αφού έχουν καταθέσει τα... διαπιστευτήριά τους με τις ομάδες των Ακαδημιών, κι αυτό αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο, αφού ξέρουν ότι δεν περνά απαρατήρητη η καλή τους παρουσία!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ