ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Η καλύτερη εμφάνιση τα τελευταία χρόνια!"

Αρθρογράφος: Redking Editor
REDKING EDITOR

Μεγαλειώδης εμφάνιση, τεράστια νίκη για το Θρύλο μέσα στη Ριέκα με αντίπαλο την Πριμόριε. Με τον Θοδωρή Βλάχο να είναι πανευτυχής με την εικόνα της ομάδα του σε αυτό το ματς. Ο κόουτς του Ολυμπιακού δεν... κρύφτηκε μετά το ματς, αναφέροντας ότι "οι εμφανίσεις αυτές γεννούν όνειρα για μεγαλύτερες διακρίσεις".

Με τον προπονητή του Ολυμπιακού να σχολιάζει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου ότι "Ήταν η καλύτερη εμφάνιση τα τελευταία χρόνια του Ολυμπιακού και από πλευράς σημασίας αντιπάλου και κρισιμότητας αφού ήταν παιχνίδι πρόκρισης. Δεν μένουμε σε αυτό όμως. Η ομάδα δείχνει ότι είναι σε δρόμο πρόκρισης και πλέον έχουμε στο μυαλό μας δυο ακόμα νίκες για να βγούμε πρώτοι στον όμιλο και να πάμε στον ημιτελικό.

Αυτές οι νίκες και οι εμφανίσεις γεννούν όνειρα για μεγαλύτερες διακρίσεις. Δημιουργούμε μόνοι μας τις προσδοκίες αυτές. Θα πρέπει μέχρι το τέλος παίκτες και τεχνικό τιμ να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτές. Ο κόσμος του Ολυμπιακού  θέλει να βλέπει τις ομάδες να πρωταγωνιστούν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτή η ομάδα παίζει για τον κόσμο της και για την ιστορία του Ολυμπιακού".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • "Αποφασισμένοι για τη νίκη"

  Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, Γιάννης Φουντούλης, τόνισε ότι το ματς με την Σπαντάου θέλει προσοχή.

 • Πρώτη... Ανάσταση στο Παπαστράτειο!

  Πρώτη... Ανάσταση στο Παπαστράτειο!

  Μετά την πρόκριση, στόχος η πρωτιά για απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά. Όλοι οι δρόμοι, το Μ. Σάββατο, οδηγούν στο κολυμβητήριο του Πειραιά!

 • "Και πρώτοι και αήττητοι!"

  Στο χέρι του Ολυμπιακού η πρωτιά στον όμιλο σύμφωνα με τον Κώστα Μουρίκη.

 • Θρύλος για ευρωκούπα!

  Θρύλος για ευρωκούπα!

  Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Πριμόριε μέσα στη Ριέκα και έβγαλε... εισιτήριο για το Final-6.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ