Κρίμα... Χάσαμε τον Λοράντο!
Κρίμα... Στεναχώρια... Οι τελικοί της Α1 πόλο Ανδρών θα γίνουν χωρίς τον Λοράντο. Θα μας λείψει ο Έλληνας τεχνικός! Ο κόσμος του Ολυμπιακού και όσοι ασχολούνται κάπως παραπάνω με το πόλο, στεναχωριούνται σήμερα. Δεν θα έρθει ο Τεό στο Παπαστράτειο για τα ματς με τον Ολυμπιακό.
Και πού θα βρούμε άλλον προπονητή να διαμαρτύρεται πριν καν αρχίσει το ματς, ακόμα και για τα... παράθυρα στο "Π. Καπαγέρωφ"; Αλλά θα κατέβει στον Πειραιά για τις αναμετρήσεις με τον Εθνικό. Κάτι είναι κι αυτό. Ίσως ξαφνικά πάει κόσμος για να τα παρακολουθήσει!
Στην ουσία τώρα... Ο ΝΟΒ νίκησε με 10-5 τον ΠΑΟ στον τρίτο ημιτελικό και θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στους τελικούς της Α1 πόλο Ανδρών. Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε με 8-2 από το πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά τελείωσε εκεί το ματς.












