ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ολυμπιακός στα εύκολα, Θρύλος στα δύσκολα"

Σίγουρα κανείς στον Ολυμπιακό δεν περίμενε ότι οι υπέρ-πρωταθλήτριες Ευρώπης θα αποκλειστούν με αυτό τον τρόπο, στον ημιτελικό του Final-4 από την UVSE. Αλλά έγινε κι αυτό δεν αλλάζει. Σημασία έχει η συνέχεια και η επόμενη ημέρα. Με την Φιλιώ Μανωλιουδάκη να δίνει το στίγμα.

Η αρχηγός του Θρύλου, με δηλώσεις της μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, υπογράμμισε πως "Ήταν ένα παιχνίδι που στα 3 οκτάλεπτα ελέγχαμε το ρυθμό και πήγαινε όπως θέλαμε... Δυστυχώς στο τέταρτο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και δεχτήκαμε κάποια γρήγορα γκολ. Σίγουρα όλο αυτό μας αφήνει μια μεγάλη πικρία. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ο στόχος μας για το πρωτάθλημα είναι μπροστά μας".

Συμπλήρωσε ότι "Η ομάδα πρέπει να δείξει χαρακτήρα και να σηκώσουμε πάλι το κεφάλι. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που μας στήριζε και μας στηρίζει για να είμαστε σταθερά στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές που βιώνει η Ελλάδα και ο ελληνικός αθλητισμός. Ολυμπιακός στα εύκολα, Θρύλος στα δύσκολα! Τέλος θέλω να ευχαριστήσω και τα παιδιά που ήρθαν στο Σαμπαντέλ και ήταν δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ