ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πανηγύριζαν που δεν τον... βρήκαν μπροστά τους!

Πανηγύριζαν που δεν τον... βρήκαν μπροστά τους!
Αρθρογράφος: Redking Editor
REDKING EDITOR

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την ημέρα που η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού σκαρφάλωσε στην κορυφή της Ευρώπης κερδίζοντας την Σαμπαντέλ στο κατάμεστο Παπαστράτειο με 10-9. Αυτή η ήττα που ήταν η πρώτη που γνώριζε η Σαμπαντέλ μετά από 3 χρόνια έχει μείνει...αξέχαστη στους Καταλανούς.

Η απόδειξη ήρθε στο Final 4 που διοργάνωσαν και κατέκτησαν τελικά φέτος. Η αποστολή της Σαμπαντέλ αφού είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό, επικρατώντας της Κίνεφ Κίρισι, παρακολουθούσε το δεύτερο ημιτελικό μεταξύ του Ολυμπιακού και της UVSE.

Στο διάστημα που ο Θρύλος ήταν μπροστά στο σκορ, τα πρόσωπα των ανθρώπων της Σαμπαντέλ ήταν σκυθρωπά. Στο ενδεχόμενο να αναμετρηθούν με τις μέχρι τότε Πρωταθλήτριες Ευρώπης, διέκρινες έντονο σκεπτικισμό. Όταν όμως οι Ουγγαρέζες έκαναν την ανατροπή και προηγήθηκαν, οι πολίστριες, το προπονητικό επιτελείο και ο κόσμος που βρισκόταν στο κολυμβητήριο της Σαμπαντέλ, ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. Πανηγυρισμοί που συνεχίστηκαν και στη χαμένη ευκαιρία της Αλεξάνδρας Ασημάκη αλλά και στη λήξη του ημιτελικού.

Πανηγύριζαν δηλαδή που δεν θα έβρισκαν μπροστά τους στον τελικό τον Ολυμπιακό και αυτό δείχνει πολλά για το πόσο καταξιωμένη είναι στην ευρωπαϊκή ελίτ η ομάδα του Χάρη Παυλίδη!

Και αν μπορούμε να εντοπίσουμε και μια διαφορά που καταδεικνύει τη δυναμική του Ολυμπιακού και τον τρόπο συμπεριφοράς, είναι ότι πέρσι όταν οι "ερυθρόλευκες" κατακτούσαν το Ευρωπαϊκό ο Χάρης Παυλίδης δήλωνε ότι "Θέλαμε να κατακτήσουμε τον τίτλο και τον θέλαμε κόντρα σε αυτή την ομάδα", γιατί ο Θρύλος είχε χάσει στο ξεκίνημα της σεζόν από την Σαμπαντέλ (με όργια της διαιτησίας) στον τελικό του Σούπερ Καπ, αλλά δεν φοβόταν να αναμετρηθεί με την μέχρι τότε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ