ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο "Έλληνας" Πάβιτς

Ο
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το περασμένο καλοκαίρι οι άνθρωποι του Θρύλου έκαναν μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου. Έφεραν στο Λιμάνι τον Γιόζιπ Πάβιτς. Και λέμε από τις μεγαλύτερες όχι μόνο σε ό,τι αφορά το όνομα του παίκτη ή την αξία του, αλλά στο πόσο πολύ ταίριαζε αυτός ο παίκτης στο Θρύλο. Λίγους μήνες μετά, επιβεβαιώνονται όλα αυτά με τον καλύτερο τρόπο.

Διότι ο Πάβιτς έχει ταιριάζει απόλυτα με τον Ολυμπιακό, έχει μπει 101% στο κλίμα της ομάδας. Και δεν είναι μονάχα η ποιότητα και η κλάση του που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Είναι ότι το δικό του dna ταιριάζει με αυτό του Θρύλου στο μέγιστο βαθμό! Με τον Πάβιτς, όμως, να κάνει από την πλευρά του ορισμένες κινήσεις που δείχνουν πόσο μεγάλος παίκτης είναι!

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία σε μια ομάδα είναι η σωστή επικοινωνία και συνεννόηση. Ο Πάβιτς μέσα στα ματς μιλάει ελληνικά με τους συμπαίκτες του. Έχει μάθει τις λέξεις και τις φράσεις που απαιτούνται και μπορεί να τους κουμαντάρει σωστά, όταν αμύνονται. Συν τοις άλλοις, τους μεταδίδει το απίστευτο πάθος του νικητή που τον διακρίνει! Πανηγυρίζει μια απόκρουση ακόμα και όταν η διαφορά είναι μεγάλη, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, υπέρ του Θρύλου!

Το γεγονός ότι στο ματς με την Σπαντάου ακούστηκε, ως σύνθημα, το όνομα του Κροάτη από την εξέδρα λέει πάρα πολλά. Ο Πάβιτς ήταν αυτό που έψαχνε ο Ολυμπιακός, αλλά αυτό ισχύει και αντίστροφα. Ο Θρύλος αποτελεί το... Λιμάνι του Γιόζιπ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Με ένα όνειρο τρελό..."

    Το σχόλιο του Θοδωρή Βλάχου για το Final-6 στη Βουδαπέστη. Στην πόλη που ο Θρύλος ανέβηκε, το 2002, στον ευρωπαϊκό θρόνο και τώρα... επιστρέφει!

  • Τερματοφύλακας ηγέτης!

    Τερματοφύλακας ηγέτης!

    Ο Γιόσιπ Πάβιτς έδειξε με το... καλημέρα ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ήταν αυτό που έψαχνε ο Ολυμπιακός για να πάει στο Final-6.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ