ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το κορυφαίο δίδυμο στην Ευρώπη!

Το κορυφαίο δίδυμο στην Ευρώπη!
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Τσεκάροντας τις ομάδες του LEN Champions League, δεν θα βρει κανείς άλλη ομάδα με δύο ισάξιους φουνταριστούς. Δεν θα βρει κανείς τέτοιο δίδυμο όπως αυτό που συνθέτουν οι Κωνσταντίνους Μουρίκης και Χριστόδουλος Κολόμβος. Στο τελευταίο ματς με την Σπαντάου η προσφορά και των δύο ήταν πολύτιμη και καταλυτική. Όμως έκαναν διαφορετική δουλειά.

Ο μεν Μουρίκης ήταν αποτελεσματικός σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα, πετυχαίνοντας 3 γκολ. Ο δε Κολόμβος έκανε πιο δύσκολη δουλειά. Εκεί που το ματς ήταν ακόμα αμφίρροπο, κέρδισε δύο πέναλτι, σε δύο συνεχόμενες επιθέσεις του Ολυμπιακού, τα οποία μετέτρεψε σε γκολ ο Φουντούλης. Σε άλλα ματς οι ρόλοι είναι... αντίστροφοι.

Είναι χαρά και... ευτυχία για τον Θοδωρή Βλάχο να έχει δύο ισάξιους παίκτες σε μια τόσο νευραλγική θέση για μια ομάδα. Δύο παίκτες που αγωνίζονται στην ίδια θέση, δεν έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά που προσφέρουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό για την ομάδα.

Ειδικά σε μεγάλα ματς στην Ευρώπη, όπου ένας φουνταριστός μπορεί να μην σκοράρει πάρα πολύ, η προσφορά τους είναι πολύπλευρη και καθοριστική για τους "ερυθρόλευκους". Οι δύο τους έχουν δουλέψει πολύ και ατομικά και με την ομάδα, είναι φίλοι και κάνουν παρέα και εκτός γηπέδου. Με αποτέλεσμα να βοηθάει ο ένας τον άλλον για να βελτιωθούν.

Το αποτέλεσμα είναι το ιδανικότερο τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον Θοδωρή Βλάχο που βλέπει την ομάδα του, ημέρα με την ημέρα, να γίνεται όλο και καλύτερη. Μέσα από την ατομική βελτίωση των παικτών του, οφείλεται και το σύνολο!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "3 ημέρες έμειναν"

    Αντίστροφη μέτρηση από τον Χριστόδουλο Κολόμβο ενόψει της αναχώρησης για το Ρίο.

  • Ο

    Ο "Έλληνας" Πάβιτς

    Ο Κροάτης συνεννοείται άψογα με τους συμπαίκτες του. Μέσα στα ματς τους μιλά ελληνικά!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ